Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam w wyszukiwarce produktu we filtrach pokazuje mi w nawiasie liczbę ofert, przykład: Podkategorie > Galaxy Z Fold6 (65) a w rzeczywistości pokazuje 5 ofert.. i tak już od bardzo długiego czasu, czego bym nie szukał w w nawiasie pokazuje dużo większą liczbę ofert niż to co się wyświetla w rzeczywistości gdzie są te produkty których nie widzę ?
@Ka-Osiem czy przy produktach widzisz opcję "zobacz x ofert"? Jeśli tak, to po kliknięciu w nią zobaczysz więcej ofert tego produktu. Jeśli wciąż liczba ofert się nie zgadza, to podaj proszę link do wyszkuwiań.
w rzeczywistości pokazuje 5 ofert
To nie oferty, to produkty. Allegro zrobiło Ci takie wyszukiwanie żeby Ci było łatwiej 🙂
@Ka-Osiem zmień widok
to już jakaś wskazówka, jednakże w opcjach sortowania ani nigdzie indziej nie widzę opcji "wszystkie" bądź cos podobnego ?
Sandra, użytkownik nadal nie wie, trzeba mu jakoś pomóc.
Proszę podaj link do wyszukiwania.
Możesz również podesłać zrzuty z całego ekranu, będzie to pomocne dla nas.
@gdvorek dobrze wiecie o co chodzi 😄 https://allegro.pl/kategoria/samsung-galaxy-z-fold6-323806?string=Galaxy%20Z%20Fold6
Mi się pokazuje 111 a na liście jest 14 pozycji 😄
Cały czas masz możliwość przejrzenia pełnej listy wszystkich ofert połączonych z danym produktem. Lista ta jest dostępna po kliknięciu na listingu produktowym w przycisk "Porównaj X ofert". Wówczas wyświetli się lista ofert danego produktu.
Oczywiście zgadzam się z Tobą. Dlatego proszę o zrzut ekranu lub link, bo wydaje mi się to bardziej pomocne jak na konkretnym przykładzie mogę pokazać ten widok.