anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szukając produkt w filtrach pokazuje kilkukrotnie więcej ofert niż faktycznie wyświetla

Ka-Osiem
#7 Wielbiciel

witam w wyszukiwarce produktu we filtrach pokazuje mi w nawiasie liczbę ofert, przykład: Podkategorie > Galaxy Z Fold6 (65) a w rzeczywistości pokazuje 5 ofert.. i tak już od bardzo długiego czasu, czego bym nie szukał w w nawiasie pokazuje dużo większą liczbę ofert niż to co się wyświetla w rzeczywistości gdzie są te produkty których nie widzę ? 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Ka-Osiem czy przy produktach widzisz opcję "zobacz x ofert"? Jeśli tak, to po kliknięciu w nią zobaczysz więcej ofert tego produktu. Jeśli wciąż liczba ofert się nie zgadza, to podaj proszę link do wyszkuwiań. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

w rzeczywistości pokazuje 5 ofert

To nie oferty, to produkty.  Allegro zrobiło Ci takie wyszukiwanie żeby Ci było łatwiej 🙂

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ka-Osiem zmień widok 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ka-Osiem witamy w widoku produktowym, widać tylko jeden produkt wybrany przez allegro a resztę musisz rozwinąć 😄 @Sa_nova  a najlepsze jest to że w tym widoku ( 5 ofert ) nie ma najtańszych ofert 😉 Ale namieszaliście 🙂

Ka-Osiem
#7 Wielbiciel

to już jakaś wskazówka, jednakże w opcjach sortowania ani nigdzie indziej nie widzę opcji "wszystkie" bądź cos podobnego ?

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Sa_nova 

Sandra, użytkownik nadal nie wie, trzeba mu jakoś pomóc.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Ka-Osiem 

Proszę podaj link do wyszukiwania.

Możesz również podesłać zrzuty z całego ekranu, będzie to pomocne dla nas.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek dobrze wiecie o co chodzi 😄  https://allegro.pl/kategoria/samsung-galaxy-z-fold6-323806?string=Galaxy%20Z%20Fold6

Mi się pokazuje 111 a na liście jest 14 pozycji 😄

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kostas11 

Cały czas masz możliwość przejrzenia pełnej listy wszystkich ofert połączonych z danym produktem. Lista ta jest dostępna po kliknięciu na listingu produktowym w przycisk "Porównaj X ofert". Wówczas wyświetli się lista ofert danego produktu.

Zrzut ekranu 2025-10-16 123558.png

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek ja to wiem, Ty to wiesz ale wielu użytkowników jak @Ka-Osiem o tym nie wie 😞

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kostas11 

Oczywiście zgadzam się z Tobą. Dlatego proszę o zrzut ekranu lub link, bo wydaje mi się to bardziej pomocne jak na konkretnym przykładzie mogę pokazać ten widok.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów