Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@LEW433 Tak, moderacja 🙂 Ja i reszta dziewczyn z Gadane
To ostatnie pytanie w tej sprawie, ktoś z Allegro blokuje zakupy a wy wyszukujecie takie blokady i zgłaszacie żeby ktoś mógł odblokować, sens? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LEW433 To są blokady nakładane ze względów bezpieczeństwa — odpowiedni zespół sprawdza, czy wszystko na koncie jest w porządku, w razie potrzeby sami kontaktujemy się z kupującymi, czy to na pewno oni robią zakupy.
Co mam zrobić jeśli nie mogę zamówić i wyskakuje taki komentarz?
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@dsdominik1992 już działam w tej sprawie, więc poproszę o chwilę cierpliwości. Jak tylko usuniemy tą blokadę, dam Ci tutaj znać.
Super, to czekam
@dsdominik1992 gotowe, blokada usunięta, więc możesz już bez problemu dokonać zakupu.
Dziękuję! Pomogło.
@dsdominik1992 cieszę się, dobrego dnia! 🙂
Witam
”
Twój zakup się nie udał.
Metoda Płatności
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz”
😞
Witam,
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Jak chcecie mieć pewność, że to ja robię zakupy, to sprawdźcie token sesji logowania!
Proszę o reakcję!
Pozdrawiam
Jest taka że musisz potwierdzić.
@Media-Town już działam w Twojej sprawie, ale daj mi proszę chwilę.
@Media-Town blokada usunięta, więc możesz już bez przeszkód robić zakupy na Allegro 🙂
Ok, dziękuję, zadziałało.
Pozdrawiam
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Tak czasem bywa.
Któryś dzień z kolei? Nie można tego jakoś obejść? Zdjąć blokadę czy coś
A nie możesz się po prostu zweryfikować?
@TimmyBurch Skierowałam prośbę o weryfikację Twojego konta i zdjęcie blokady. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.