Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@Media-Town blokada usunięta, więc możesz już bez przeszkód robić zakupy na Allegro 🙂
Ok, dziękuję, zadziałało.
Pozdrawiam
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Tak czasem bywa.
Któryś dzień z kolei? Nie można tego jakoś obejść? Zdjąć blokadę czy coś
A nie możesz się po prostu zweryfikować?
@TimmyBurch Skierowałam prośbę o weryfikację Twojego konta i zdjęcie blokady. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
@TimmyBurch Blokada została zdjęta. 🙂
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz
"Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
mógłbym prosić o zdjęcie blokady?
Mam to samo, formularz do niczego nie prowadzi
@ssarnecki Już zgłosiłam prośbę o odblokowanie możliwości zakupów. 🙂
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz." Dlaczego nie mogę kupować?
Dzis podczas zakupów dostałam taki komunikat jak niżej. Jak moge potwierdzić dane?
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
@jazoner Skierowałam prośbę do odpowiedniego zespołu o weryfikację konta i zdjęcie blokady. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
@jazoner Ograniczenia zostały zdjęte. 🙂