Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
1 lipca dokonałem zakupu na aucji 3dnioweokazje_pl produkt AGREGAT MALARSKI NITEO GUN HVLP KOMPLETNY ZESTAW
w opisie jest napisane
Agregat 100% sprawny technicznie.
Stan wizualny idealny, brak widocznych śladów użytkowania.
Niestety od otwarcia przesyłki okazało się ze produkt był uzywany , wymazany od farby , w ciagu pół godziny zgłosiłem problem do allegro i rozpocząłem dyskusję .towar odesłałem , kupiłem taki sam w sklepie , Pani twierdzi że nie zwróci mi pieniedzy o które toczy się dyskusja w allegro tylko odeśle mi produkt .Ale on już nie jest mi potrzebny , Pani jest bardzo niemiła , jest pryuwatym sprzedającym i twierdzi ze ma prawo nie zwrócić mi pieniędzy , moje pytanie ..Chcę odzyskać moje pieniądze i w jaki sposób mogę je egzekwować
W Dyskusji poproś o pomoc pracownika Allegro. Sprzedawca nie musi od razu oddawać pieniędzy, może towar wymienić na zgodny z opisem. W takim przypadku ponosi koszty reklamacji, czyli zwraca też koszt odesłania. Jeśli nie może wymienić, zwraca wszystkie koszty. Wyraźnie widać, że kupiłeś towar używany, a miał być bez śladów używania. Powystawowy nie oznacza używany.