Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj płaciłam za przedmioty. Coś było nie tak i nie pobierało pieniędzy więc anulowałam płatność i zapłaciłam z innego konta. Co się dziś okazało wczorajsze anulowane zabrało dziś.. Co zrobić, gdzieś zgłosić, czy czekać na oddanie pieniędzy?
Anulowana płatność wróci do Ciebie automatycznie w ciągu 2-3 dni roboczych. Nigdzie nie musisz tego zgłaszać.
@pinsplash Ale to taka nowa forma "rozliczeń", czepiasz się, za kilka lat, nikt z nowej młodzieży nie będzie potrafił napisać, kilka podstawowych słów.
Niektórzy starsi już nie potrafią 🙂
@xyz96 Ooo... małolat się trafił?
Jest wielu starszych którzy tutaj piszą i piszą doskonale. Co nie wyklucza tego że są też tacy którzy komputera nie potrafią uruchomić, a pisać, też niewiele piszą lub wcale. Ale to nie ma nic do rzeczy.
@br. niektórzy tylko gotowce wklejają, więc błędy im nie straszne, no może czasem tylko zły link wkleją 😁
@LEW433 Za kilka lat? Obecnie już wielu nie potrafi zdania sklecić, vide "akumulator pad"
@pinsplash Czytam któryś raz i nie widzę w którym miejscu autorka zbłądziła. Czyżby mnie też już dotknęło?
@br. zdaje się, że moderacaja zadziałała, ale była "tranzakcja""🙂szkoda, że nie usunięto od razu zbędnych wpisów😁
@konto zamknięte , @pinsplash "Tranzakcja" to allegrowy slang, jak pamiętam to dawniej prawie we wszystkich opisach aukcji i w komentarzach był ten błąd i nikt na to uwagi nie zwracał. Teraz jest wyraźna poprawa. Więc autorka moim zdaniem do starej gwardii należy.
@br. czasy się zmieniają, trendy też 🙂 moderacja zarządziła, że teraz będzie "transakcja"🙂
@konto zamknięte Gorzej jak zacznie się trans-akcja, uważajcie bo dzisiaj nad nami czuwa"eugeniusz" a może ".euksztof". Już tu dawało popisy swojego "humoru". i wyższości.
Dawno bana nie było?
@LEW433 czytalam dzisiaj trochę, faktycznie, jest trans😁
@konto zamknięte Prawda, transakcja. Oj dzisiaj atmosfera gęstnieje, już któryś raz czytam o groźbach, banach.
@LEW433 a co dostałeś już proroctwo bana, może to wróżka😂
@konto zamknięte Rano czytam proroctwo bana dla @Knowhere, teraz dla siebie, chodzi o rana(nawet od kilku dni) i prowokuje, docina i się odgraża. Może w czasie pandemii brak jakiegoś leku.😁
@LEW433 zgłoś do msniezek, może poda jej lek
@konto zamknięte Nie ma ratunku.😁
@LEW433 trzeba próbować, chociaż jak zgłosisz, to sam możesz dostać bana 😂