anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostałem email, że anulowałem transakcję chociaż tego nie zrobiłem.

MAMY ROZWIĄZANIE!
minimarket
#1 Nowicjusz

Dostałem email, że anulowałem transakcję chociaż tego nie zrobiłem. Towar został opłacony wysłany oraz go odebrałem, więc nie wiem jakim cudem, że niby to ja go anulowałem.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @minimarket! Zamówienie nie zostało anulowane - mail pełni funkcję informacyjną, że to sprzedający oznaczył zamówienie jako anulowane (nie jest to jednak równoznaczne, z anulowaniem transakcji). W takiej sytuacji, najlepiej skontaktować się bezpośrednio ze sprzedającym. 😊 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
minimarket
#1 Nowicjusz

Czy ja źle to odczytałem: "Twój zakup od taniosat_pl został oznaczony jako anulowany. To oznaczenie nie wskazuje, że transakcja została anulowana przez sprzedającego. Możesz to zrobić tylko Ty jako kupujący - dowiedz się więcej o zasadach anulowania. Jeśli nie chciałeś anulować zakupu, skontaktuj się ze sprzedającym. Możesz to zrobić, korzystając z Centrum Wiadomości. "

W takim układzie po co to zostało wysłane?

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@minimarket Najpewniej sprzedający przypadkiem oznaczył Twoje zamówienie jako 'anulowane' a Allegro informacyjnie wysłało Ci maila.

Jeśli masz jakieś wątpliwości to skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym i zapytaj.

oznacz moderatorów
Sa_nova

@minimarket powiadominie wysłaliśmy jako informację, że sprzedający po swojej stronie oznaczył zamówienie jako anulowane. Dlaczego je tak oznaczył? To najlepiej wyjaśnić bezpośrednio ze sprzedającym - być może jest to przypadek. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
minimarket
#1 Nowicjusz

OK w takim razie nie będę dociekał dlaczego, ale nie chciałem, że to ja coś zrobiłem, a nie zrobiłem.

oznacz moderatorów