Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem email, że anulowałem transakcję chociaż tego nie zrobiłem. Towar został opłacony wysłany oraz go odebrałem, więc nie wiem jakim cudem, że niby to ja go anulowałem.
Cześć, @minimarket! Zamówienie nie zostało anulowane - mail pełni funkcję informacyjną, że to sprzedający oznaczył zamówienie jako anulowane (nie jest to jednak równoznaczne, z anulowaniem transakcji). W takiej sytuacji, najlepiej skontaktować się bezpośrednio ze sprzedającym. 😊
Czy ja źle to odczytałem: "Twój zakup od taniosat_pl został oznaczony jako anulowany. To oznaczenie nie wskazuje, że transakcja została anulowana przez sprzedającego. Możesz to zrobić tylko Ty jako kupujący - dowiedz się więcej o zasadach anulowania. Jeśli nie chciałeś anulować zakupu, skontaktuj się ze sprzedającym. Możesz to zrobić, korzystając z Centrum Wiadomości. "
W takim układzie po co to zostało wysłane?
@minimarket Najpewniej sprzedający przypadkiem oznaczył Twoje zamówienie jako 'anulowane' a Allegro informacyjnie wysłało Ci maila.
Jeśli masz jakieś wątpliwości to skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym i zapytaj.
@minimarket powiadominie wysłaliśmy jako informację, że sprzedający po swojej stronie oznaczył zamówienie jako anulowane. Dlaczego je tak oznaczył? To najlepiej wyjaśnić bezpośrednio ze sprzedającym - być może jest to przypadek. 😊
OK w takim razie nie będę dociekał dlaczego, ale nie chciałem, że to ja coś zrobiłem, a nie zrobiłem.