Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Tak z tego konta z dwa lata może
Przykro mi, @kaspen, ale nie mogę namierzyć tego zamówienia 😞
Potrzebuję trochę dokładniejszych informacji - możesz sprawdzić na przykład powiadomienia mailowe z tej transakcji, aby dowiedzieć się jaka była data zakupu.
@kaspen, znalazłam zakup z 2023 i go przywróciłam. Daj znać, czy to ta transakcja 🙂
Tak dziękuję
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 30.12.2025 na długopis
@manki12 proszę, gotowe!
dzień dobry potrzebuje odzyskać paczkę którą omyłkowo dałem do ukrytych
Cześć @Client:110865547, zakup został odkryty 🙂
Witam serdecznie, czy mogliby Państwo przywrócić wszystkie ukryte zakupy na moim koncie, bardzio dziękuje i pozdrawiam.
@Client:72572262 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z ostatnich dwóch lat.
Dzień dobry.
Proszę o przywrócenie moich ostatnich dwóch ukrytych zakupów. Dziękuję I pozdrawiam.
@Client:140247779 Proszę bardzo, gotowe!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupu od agiro_shoes
Cześć, @kinia02_08. Zakup od tego sprzedającego jest widoczny na Twoim koncie.
Poproszę o przywrócenie mojego ukrytego zakupu z grudnia 2025, air wick 6x19ml 2 zestawy
Cześć, @euzebiusz13. Gotowe, przywróciłam ukryty zakup.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jak w tytule, proszę o odkrycie ukrytych zakupów wykonanych z dnia 22-23.12 z konta paulik105