Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:38528326 Których dokładnie 😉 ?
Konto [edycja] wszystkich ukrytych
@Client:38528326 Przywróciłam ukryte zakupy. Na przyszłość pamiętaj, aby nie podawać swoich danych kontaktowych na publicznych forach 😉
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów wszystkich @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:38528326 Obecnie wszystkie zakupy są widoczne.
chce przywrócic uzunięty zakpu z listy: 10820530773 i 13572902996
steelova_pl z dnia 12.01.2026
@mikroaga Ten zakup jest przywrócony 😉
Proszę o odkrycie zakupów z dnia 11.01.2026r.
Pozdrawiam
@SERDEL7 proszę, gotowe! 😊
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam chciałam bym jak najszybciej odkryć ukryty zakup ,zakup to kurtka dwa-tzy dni temu ją przez przypadek ukryłam
Czy mogę prosić o odkrycie przesyłki dokładnie chodzi o kurtkę
Cześć, @mery115. Widzę, że zakup z kurtką został już przywrócony 🙂
Dzień dobry, czy można prosić o sprawdzenie, czy nie został ukryty jakiś zakup z okolicy 18.11.2025, na kwotę 59.90 PLN?
Jeśli jest taki, to proszę o przywrócenie 🙂
Dziękuję
Dzień dobry @kociuklogistic! Na koncie, z którego piszesz nie ma żadnego zakupu w listopadzie, ale 18 listopada został automatycznie przedłużony Smart! na rok na Twoim koncie, więc opłata 59,90 zł dotyczy własnie tego.
Gdy za Smart! zapłacisz kartą, automatycznie pobieramy opłaty za kolejny okres.
Czy można przywrócić ukryte zakupy?niestety w dostawach też usunełam.A nie jestem pewna czy przyjdzie powiadomienie sms z kodem odbioru. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ruda184 ukrycie zakupu, nie będzie miało wpływu na powiadomienie o odbiorze przesyłki. Jeśli chcesz mogę przywrócić zakup, daj mi tylko znać, o który chodzi albo z jakiego okresu czasu. 😊
Zakup 14.01.26
Proszę o przywrócenie zakupu
@ruda184 proszę, gotowe!