Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak ustawić domyślnie adres paczkomatu, bo za każdym razem wskazuje mi adres paczkomatu którego nie chcę, i trzeba ręcznie zmieniać.
Witam.
Kiedyś "system" zapamiętywał "domyślny paczkomat", a przynajmniej ostatni z którego się skorzystało.
Dziś Allegro prowadzi "nieformalną wojnę z Inpostem" i jeśli chodzi o paczkomaty, to usilnie obrzydza kupującym z nich korzystanie. Czasem trzeba się mocna nagimnastykować by w ogóle paczkomat znaleźć, a potem mocno pilnować by w trakcie finalizowania płatności "jakimś cudem" nie został podmieniony na inną, faworyzowaną przez serwis formę dostawy.
Nie wydaje mi się, by dziś dało się "na sztywno" ustawić dane paczkomatu, gdy niedaleko jest inny automat paczkowy. W każdym razie mi się ta sztuka nie udała.
Na Allegro tanio i łatwo, czyli po myśli nabywców, to już było i raczej nie wróci...
Niestety.
Pozdrawiam. Marek.
@Client:45683815 jeżeli ta metoda nie jest na liście 4 najbliższych punktów dostawy i wybierasz ją korzystając z funkcji [pokaż wszystkie na mapie], nie ma możliwości zapisania adresu preferowanego punktu odbioru.
Pare dni temu dokonalem duzo zakupow do paczkomatow Inpost, z 5 razy sprawdzalem kazdy zakup na przedmiot poprawnego paczkomatu. Dzisiaj dostalem dwa zakupy do innego paczkomatu, z ktorego korzystalem poprzednio kiedys.
I co mam teraz zrobic, jak nie mam mozliwosci dojazdu do tych paczkomatow, a zakupione rzeczy potrzebuje na juz? Czemu wysylalem (100% jestem pewny) do jednego paczkomatu, a znow przyjechalo do innego?
Zrobcie wreszcie domyslna metode dostawy w koszyku przy zakupie. Prosze bardzo. Bo juz nie pierwszy raz takie cos sie dzieje.
@xelxallegro Podaj numery zamówień, które - jak twierdzisz - trafiły do innego paczkomatu niż wybrany.
A002X8LTX7
A002X9FX91
@xelxallegro sprawdziłam obie przesyłki i widzę, że zostały dostarczone do punktu wybranego podczas składania zamówienia. Informację o wybranym punkcie znajdziesz w szczegółach zamówienia oraz w mailu potwierdzającym zakup.
No nawet sie nie spodziewalem na inna odpowiedz 🙂