Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pewne uwagi do systemu podpowiedzi adresów paczkomatów. W zasadzie, doprowadza mnie to do szału. Latem tego roku raz skorzystałem na urlopie z paczkomatu INPOSTU i teraz każdorazowo muszę wskazywać adres paczkomatu w pobliżu mojego miejsca zamieszkania. Sądziłem, że jak zrobię kilka zakupów niedaleko domu, to system zacznie mi go podpowiadać. A tak nie jest. Sprawa druga. Dlaczego nie mogę zapisać wskazanych przeze mnie paczkomatów, by nie musieć każdorazowo szukać i wskazywać mój najbardziej optymalny wybór ? Obecnie mam pracę 3km od miejsca zamieszkania i dokonując zakupy w pracy , system wskazuje mi najbliższy paczkomat blisko pracy, a mnie interesuje ten przy domu, bo mam zdecydowanie bliżej. Chciałbym zdecydować sam, zapisać i tylko w razie potrzeby zmienić adres. Bez mojej ingerencji adres byłby ten przeze mnie zapisany. Kilkukrotnie dokonując zakupów, nie sprawdziłem adresu dostawy, zmuszony byłem do odbioru z adresu wskazanego przez system Allegro. Wiele się pisze o śladzie węglowym, o szacunku do naszego czasu, to może i firma Allegro pomyśli nad zmianą, która ułatwi życie i korzystanie z aplikacji.
Chyba że jest jakieś sensowne wytłumaczenie takiego wskazywania adresów.
Jestem zatem ciekawy, jakie ?
Z poważaniem
Marek S.
Cześć Marku @keram_s1! Formularz dostawy i płatności powinien podpowiadać ostatnio wybrany automat. Czy u Ciebie automatycznie podpowiadany jest paczkomat z wakacji?
Dziękuję za Twoją sugestię z zapisywaniem ulubionych punktów odbioru, przekażę ją do osób zajmujących się tym obszarem.
Witam i dziękuję za zainteresowanie tematem.
Problem mój polega na tym, że mam dwa wskazane adresy do wysyłki. Jeden od drugiego jest o 3 km. Jeżeli jestem w pracy i robię tam zakupy, to adresem sugerowanym przez system jest paczkomat w pobliżu miejsca pracy, a nie ostatnio wskazany paczkomat w pobliżu domu. Jest tak zawsze. Dodatkowo, jeżeli jest to paczkomat należący do Inpostu, to adres jaki wskazuje mi system jest nad morzem, gdzie spędzałem urlop. Najchętniej wykasowałbym ten adres, ale takiej opcji nie ma. Kupowałem po urlopie za pośrednictwem Inpostu, wskazując adres w pobliżu miejsca zamieszkania, ale system uparcie sugeruje adres wakacyjny. I tyle 😉
@keram_s1 prześlij proszę na adres: spolecznosc@allegro.pl, nagranie z kolejno wykonywanych kroków z widoczną całą stroną (pasek adresowy, data oraz godzina), daj też znać jaki Paczkomat powinien Ci się wyświetlać. W treści wiadomości podaj proszę link do tego wątku. Sprawdzę problem z sugerowanym punktem dostawy z działem technicznym. 😊
A jakie masz zapisane adresy do wysyłki tu:https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta