Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pewne uwagi do systemu podpowiedzi adresów paczkomatów. W zasadzie, doprowadza mnie to do szału. Latem tego roku raz skorzystałem na urlopie z paczkomatu INPOSTU i teraz każdorazowo muszę wskazywać adres paczkomatu w pobliżu mojego miejsca zamieszkania. Sądziłem, że jak zrobię kilka zakupów niedaleko domu, to system zacznie mi go podpowiadać. A tak nie jest. Sprawa druga. Dlaczego nie mogę zapisać wskazanych przeze mnie paczkomatów, by nie musieć każdorazowo szukać i wskazywać mój najbardziej optymalny wybór ? Obecnie mam pracę 3km od miejsca zamieszkania i dokonując zakupy w pracy , system wskazuje mi najbliższy paczkomat blisko pracy, a mnie interesuje ten przy domu, bo mam zdecydowanie bliżej. Chciałbym zdecydować sam, zapisać i tylko w razie potrzeby zmienić adres. Bez mojej ingerencji adres byłby ten przeze mnie zapisany. Kilkukrotnie dokonując zakupów, nie sprawdziłem adresu dostawy, zmuszony byłem do odbioru z adresu wskazanego przez system Allegro. Wiele się pisze o śladzie węglowym, o szacunku do naszego czasu, to może i firma Allegro pomyśli nad zmianą, która ułatwi życie i korzystanie z aplikacji.
Chyba że jest jakieś sensowne wytłumaczenie takiego wskazywania adresów.
Jestem zatem ciekawy, jakie ?
Z poważaniem
Marek S.
Cześć Marku @keram_s1! Formularz dostawy i płatności powinien podpowiadać ostatnio wybrany automat. Czy u Ciebie automatycznie podpowiadany jest paczkomat z wakacji?
Dziękuję za Twoją sugestię z zapisywaniem ulubionych punktów odbioru, przekażę ją do osób zajmujących się tym obszarem.
A jakie masz zapisane adresy do wysyłki tu:https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta