anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie negatywnego komentarza.

jacker3
#1 Nowicjusz#

Witam! Pomyłkowo wystawiłem negatywny komentarz. Sprzedawca zgłosił moją chęć usunięcia opinii, ale nie otrzymałem na pocztę linku, w który mam kliknąć, żeby usunąć komentarz. Wchodziłem na Allegro-pomoc, ale nie mogę tam znaleźć pomocy. Podobno mam wejść w zakładkę  KUPIONE, ale nie mam czegoś takiego. Czy to, to samo co MOJE ZAKUPY? Zresztą w MOICH ZAKUPACH i tak nie ma tego zakupu, chyba go niechcąco wykasowałem, więc nie mogę wejść w SZCZEGÓŁY ZAKUPU, żeby usunąć opinię. Sprzedający wysłał mi nr oferty 9285147884. Siedzę nad tym dwie godziny i chyba w końcu dam sobie spokój.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#

@jacker3 tu masz opisane  Jak usunąć ocenę wystawioną sprzedającemu 

Tu możesz poprosić o usunięcie komentarza allegro https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201 

A tutaj poproś o przywrócenie ukrytego zakupu w zakładce moje zakupy  https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc

Po przywróceniu będziesz mógł ponownie ocenić sprzedawcę o 8le nie minęło 90 dni od zakupu.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jacker3 przywróciłam ten zakup, jest ponownie widoczny w zakładce Kupione (tak, to to samo co "Moje zakupy"). Napisałam też do działu odpowiadającego za komentarze z prośbą o usunięcie Twojego komentarza, ponieważ Sprzedający może wystosować taką prośbę tylko raz dla danego zamówienia i tylko pod warunkiem, że nie minęło jeszcze 21 dni od zakupu. Gdy otrzymasz od nas maila z potwierdzeniem usunięcia komentarza, będziesz mógł wystawić nowy (masz na to 90 dni od dnia zakupu tj. 21.01). 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@jacker3 otrzymałam potwierdzenie - komentarz został usunięty 👍 Pozdrawiam serdecznie! 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów