Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego wszyscy użytkownicy Allegro nie mają w widocznym dla nich miejscu opcji do usunięcia wszystkich swoich danych z serwisu zgodnie z regulacjami Unii Europejskiej?
@mikefu bo zaraz przez przypadek "wszyscy" usuwali by sobie konta 🤣
@mikefu Żebyśmy mogli usunąć dane, konieczne jest najpierw rozwiązanie umowy z użytkownikiem. Pozwolę sobie zacytować fragment z tego artykułu -
"Prawo do usunięcia danych nie jest prawem absolutnym i możemy odmówić usunięcia Twoich danych osobowych. Dzieje się tak, gdy istnieją okoliczności, na podstawie których możemy przetwarzać Twoje dane osobowe po rozwiązaniu umowy."
Przedmiot został sprzedany poza allegro przed zakończeniem aukcji. Klient zwlekał z decyzją. Jeżeli wpłacił pieniądze mogę je zwrócić, nie odpisał. Nałożenie kary przed rozpoznaniem sprawy jest niezgodne z prawem. Pytanie dotyczyło norm i regulacji europejskich. Nikt nie został wprowadzony w błąd. Aukcja była przeze mnie zakończona i usunięcia. Być może nastąpił błąd danych i opóźnienia. Jestem urażony Państwa decyzją dlatego rezygnuję z konta na allegro i domagam się usunięcia wszystkich moich danych.
Posiadam konto od 15 lat bez zarzutu prowadzę z powodzeniem aukcje na innych portalach.