Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ nic nie nie zmienia - na sztywno wiecie jak zwykle najlepiej,notyfikacji z tym pseudo botem bylo sporo zmojej strony ..zrobcie cos bo sie osmieszacie( choc nie wiem czym mozna bardziej)
sprawa z dzis :
chcialam otworzyc dyskusje bo nawet nie rozpoczete przygotowania do wysylki,a mialam otrzymac przeslke dzis/jutro.. po kliknieciu w dyskusje otrzymalam info, ze do jutra nie mozna i mam wyslac normalna wiadomosc do sprzedawcy co uczynilam napisalam i wysylam a tu zakichana Allina jak zwykle sie wtraca i pisze to:
Psst! Tu Allina, czatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź.
Chodzi o zamówienie: ...............Przykro mi, że przesyłka nie dojechała na czas 😞
Najlepiej, jeśli rozpoczniesz Dyskusję ze sprzedającym – kliknij tutaj . Dyskusja to miejsce, w którym możemy włączyć się do rozmowy i pomóc Ci rozwiązać problem.
I odsyla mnie do dyskusji - ktora to dyskusja przekierowala mnie do wiadomosci czyli petla.
Jest tak prakytcznie z kazda wyslana wiadomoscia- bot o IQ10 (czyli "programista" po przedszkolu) wie najlepiej jak mam pisac do sprzedawcy, nie ropoznaje nawet podstawowych podziekowan (sic!) - jesli chcecie sie rozplywac w samowielbieniu ze tez macie bota (tak tak to jest super trendy lol) dajcie chcoiaz opcje wylczenia tej zenady.
I kolejne sprzed chwili (serio - delikatnie mowiac lecicie sobie z nami klientami ) towar jeszcze nie zamowiony sprzedajacy nie wie kiedy bedzie a bot radzi mi abym sprawdzila w terminie dostaw :
Psst! Tu Allina, czatbot Allegro. Zanim wyślesz wiadomość do sprzedającego, mam małą podpowiedź
Czas dostawy i wysyłki możesz łatwo sprawdzić w ofercie, w zakładce Dostawa 🙂
Czy nadal chcesz wysłać swoją wiadomość?
„ok- kiedy mozna sie spodziewac? orientacyjnie“
Cześć @C23B32! Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź!
Dziękuję za Twoje uwagi. Są cenne dla zespołu, który pracuje przy tworzeniu wiadomości naszych botów. Cały czas usprawniają komunikację z Alliną, więc wskazany przez Ciebie problem trafił w odpowiednie ręce.
😍
rly??? urosłem 😄 dziękuje 🙂 ważne, pojawił się wyłącznik w settings tego zaawansowanego AI czy jak kto woli SI taaaaa 😄
Również uważam że ta cała Alina to straszny syf, kupiłem dzisiaj produkty i napisałem od razu do sprzedającego by je wysyłał w czwartek lub poniedziałek, bo jak wyśle dzisiaj to jutro (w czwartek) mnie nie ma. Kliknąłem wyślij i zamknąłem stronę i co? Głupa Alina wstrzymała wysyłanie wiadomości bo i zaczęła wypisywać, że paczka będzie do 27.07... No fajnie, nie o to pytałem. Całe szczęście, ze sprzedający dzisiaj nie wysłał paczki. Jeśli moderatorzy to czytają - to wstyd by mi było takie guano wypuszczać do ludzi - miałem z nią styczność pierwszy raz i od razu zacząłem szukać jak to wyłączyć - kompletnie nie trafia z odpowiedziami, nie rozumie kontekstu rozmowy i odpowiedzi. To się w ogóle nie nadaje do kontaktu z żywymi ludźmi. To nie jest nawet wersja alfa programu.