anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Włamanie na konto

Client:61213523
#8 Zapaleniec#

Dobry wieczór, dzisiaj w nocy włamano się na moje konto, była do niego zapisana karta płatnicza i złodziej dokonał zakupów na wysokość 540 zł. Czy mogę prosić o jak najszybsze przywrócenie dzisiejszych zakupów, których dokonano w godzinach 2:00 do 5:00, które złodziej ukrył, abym nie mógł ich anulować?

Prosze bardzo o szybką pomoc

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_Rozważasz zgłoszenie na Policję? @Client:61213523 To dzisiaj kolejne zgłoszenie o włamaniu na konto, coś złego się dzieje.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Tak, ponieważ jest to duża kwota dla mnie i pierwszy raz takie coś mi się przytrafiło. Modlę się tylko, aby anulować w porę te zakupy. Zwłaszcza, że za chwilę są świeta...

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:61213523, przywróciłam ukryte we wskazanym terminie zakupy. Czy zabezpieczyłeś swoje konto, tj. zmieniłeś hasło itp.?  

Maja
   Moderatorka

#8 Zapaleniec#

tak, dziękuje bardzo!

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Mam jeszcze pytanie, jeśli złodziej płacił kartą, którą zablokowałem z rana w banku, to jak wygląda teraz zwrot pieniędzy?

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Jeśli sprzedawca zwraca przez Allegro Finanse to kwota wraca na rachunek powiązany z kartą, jeśli kartę zablokowałeś to dowiedz się w swoim banku jak dokonują takich rozliczeń, u mnie w mbanku po zlikwidowaniu karty, nie było problemu.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dzięki wielkie!

oznacz moderatorów