Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór, dzisiaj w nocy włamano się na moje konto, była do niego zapisana karta płatnicza i złodziej dokonał zakupów na wysokość 540 zł. Czy mogę prosić o jak najszybsze przywrócenie dzisiejszych zakupów, których dokonano w godzinach 2:00 do 5:00, które złodziej ukrył, abym nie mógł ich anulować?
Prosze bardzo o szybką pomoc
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_Rozważasz zgłoszenie na Policję? @Client:61213523 To dzisiaj kolejne zgłoszenie o włamaniu na konto, coś złego się dzieje.
Tak, ponieważ jest to duża kwota dla mnie i pierwszy raz takie coś mi się przytrafiło. Modlę się tylko, aby anulować w porę te zakupy. Zwłaszcza, że za chwilę są świeta...
@Client:61213523, przywróciłam ukryte we wskazanym terminie zakupy. Czy zabezpieczyłeś swoje konto, tj. zmieniłeś hasło itp.?
tak, dziękuje bardzo!
Mam jeszcze pytanie, jeśli złodziej płacił kartą, którą zablokowałem z rana w banku, to jak wygląda teraz zwrot pieniędzy?
Jeśli sprzedawca zwraca przez Allegro Finanse to kwota wraca na rachunek powiązany z kartą, jeśli kartę zablokowałeś to dowiedz się w swoim banku jak dokonują takich rozliczeń, u mnie w mbanku po zlikwidowaniu karty, nie było problemu.
Dzięki wielkie!