Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dobry dzień. Czy ktoś może mi podpowiedzieć, dlaczego muszę zabezpieczyć swoje konto nowym hasłem i dwufazową operacją przez telefon, a ktoś ciągle rozsyła spam do innych użytkowników w moim imieniu, a ja dostaję tylko e-maile z odpowiedziami? Dziękuję
dlaczego ? .... dla własnego bezpieczeństwa .
Używam tłumacza, dlatego prawdopodobnie zaszło nieporozumienie. Mam bezpieczne konto. Mimo to ktoś wysyła mi spam, wiadomości, które nie są napisane przeze mnie, do innych użytkowników za pośrednictwem mojego konta
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
przychodzi mniej więcej co godzinę. Ktoś spamuje kogoś przez moje konto, a on odpowiada. Ciągle otrzymuję wiadomości spamowe na mój e-mail, z którymi nie mam nic wspólnego
@paulkot1 Wyloguj się z wszystkich urządzeń i zmień hasło.
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/logowanie-i-haslo
Zrobiłem to wczoraj po południu. Od tego czasu spam stał się bardziej powszechny. Potrzebuję kogoś z Allegro, aby temu zapobiec bezpośrednio na moim koncie, zanim wydarzy się coś, na co nie mam wpływu i ktoś zostanie oszukany.
@paulkot1 Jeżeli jest tak jak piszesz to jest sygnał że ktoś włamuje się do twojego komputera (smartfona) i korzysta z twoich haseł. Allegro nie zabezpieczy ci twoich urządzeń, najwyżej może zablokować konto żeby nikt z niego nie korzystał.
Nawet jeśli założysz nowe konto włamywacz będzie miał od początku wiedzę o tym nowym koncie. Pomyśl lub poproś kogoś jak oczyścić swoje urządzenia ze śmieci, z trojanów.