anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W jaki sposób wyłączyć czatbot Alina?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mac_Abra
#8 Zapaleniec

Jak w temacie. Czatbot Alina przeszkadza zamiast pomagać, czyli NIE DZIAŁA JAK POWINNA i już mi się skończyła cierpliwość.

Jak wyłączyć, usunąć, zmienić ustawienia - ale najlepiej pozbyć się raz na zawsze. Nie pomaga, tylko przeszkadza, jest upierdliwa i denerwująca. 

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21
Bielanka_lubuska
#7 Wielbiciel

Dla mnie to raczej złośliwy wirus, a nie AI. Korzystam z AI na innych platformach już od dłuższego czasu, ale ten allegrowy badziew jest poniżej wszystkiego. Co najciekawsze "osoby", do których piszę reklamacje w tej sprawie nie odbiegają najwyraźniej intelektem od swojego wytworu. O tym świadczy moja korespondencja z nimi, którą prowadziłem od dłuższego czasu. Nasuwa się powiedzenie: "Jaki pan, taki pies", chociaż tutaj nie o psa chodzi.

oznacz moderatorów
Adeno3
#8 Zapaleniec

Zgadza się, to jest jak wirus. Najgorsze co mogli dodać, wiecznie utrudnia mi wysyłanie wiadomości, wali jakimiś podpowiedziamy, które nic nie mają wspólnego z tym o czym piszę. Często nie wyślę jakieś wiadomości, bo po kliknięciu wyślij, znów uzewnętrznia się Alina. Mam jej totalnie dość, od lat nic się nie zmienia. Oni chyba jej używają, bo skoro wydali kasę, to muszą korzystać, mimo, że nie działa. Taka porażka, a nie da się jej wyłączyć. Chyba jedyna rzecz, na którą Allegro jest głuche, mimo tylu wysłanych ankiet, for, wyników wyszukiwania jak wyłączyć Alinę... Nawet bezpłatne boty są teraz lepsze...

oznacz moderatorów