Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na mojej aplikacji IN Post pojawiła się przesyłka. Skontaktowałam się z InPost i dowiedziałam się, że jest to przesyłka z Allegro. Nic więcej nie mogli mi powiedzieć. Jak wyjaśnić co to za przesyłka, bo nie przypominam sobie takiego zakupu.
@Alinka_2006 Jaki jest numer tej przesyłki?
Nr przesyłki: 644237558381606136666930
Nic nie masz kupione tu: "Moje zakupy"?: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Śledź przesyłkę i sprawdź czy została odebrana. Mam pewne przypuszczenia co do tej sytuacji.
a nie robiłaś zwrotu? nie zgłaszałaś reklamacji?
To może być przekręt.🤔
a w jaki sposób miały by byc typowane ofiary?
Nie wiem jak ale to prywatni sprzedający wklepują że niby wysłali, później że to pomyłka a że odpowiadają do chwili nadania!!!! nie znam szczegółów, ale może być coś na rzeczy, pomysłowość nie zna granic.😎
@Alinka_2006 dotyczy to zamówienia nr 0cc79341-fa5a-11ed-bd89-0b6788d13189. Sprzedający (pewnie przez pomyłkę) wygenerował dwie przesyłki dla tego zamówienia: Pocztexu (taką metodę dostawy wybrałaś podczas składania zamówienia i tak otrzymałaś przesyłkę) oraz InPost i tej przesyłki nie nadał, ale ponieważ wygenerował etykietę, to otrzymałaś informację, że taka przesyłka jest w przygotowaniu. Możesz ją usunąć z aplikacji InPost.
Dzięki!