Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tutaj mam screena konwersacji z whatsapp
@Client:108395175 załóż proszę sprzedającemu dyskusję w tej sprawie. Po 24h możesz w niej poprosić o pomoc pracownika Allegro. Będzie to bezpieczniejsza metoda niż whatsapp.
Tak zrobiliśmy z kolegą, bo on mi kupił i sprzedajacy chciał te filmy co z whatsapp, to wysłaliśmy i teraz czekamy znów na odpowiedź.
Ps. Będę tutaj pisał jak to dalej wygląda.
Tak odpisał właśnie.
O, od myfrienda. No to pisz, bo jestem ciekawy jak się skończy story.
Witam, złożyliśmy reklamacje czy rekojmie na allegro i od 6 marca do teraz nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Rozumiem że po 14 dniach, reklamacja zostaje uznana, czyli 20 marca?
Dyskusje należy po 14dniach odznaczyć jako nierozwiązana!
Okej i co wtedy się dzieje, jeśli tak zrobimy?
Wtedy dostajesz możliwość złożenia wniosku o rekompensatę Allegro protect.
Super, dziękuję uprzejmie za pomoc! Czekamy w takim razie na rozwój sytuacji i zobaczymy co dalej z tego będzie.
👍
Jak jest liczona reklamacja na allegro? Bo z tego co czytam, to nie ma nigdzie napisane czy to dni robocze czy kalendarzowe.
Dyskusje zaczęliśmy z kolegą 6 maja, czyli do kiedy sprzedawca ma czas na odpowiedź.. 20 maja w poniedzialek?
👍
Witam ponownie, wczoraj w związku z tym że był 14 dzień dyskusji i sprzedawca nie dał odpowiedzi na rekojmie chciałem zamknąć dyskusje jako nierozwiazana. Wcislem więc przycisk zakończ dyskusje i automatycznie dało jako rozwiązana, nie miałem możliwości wyboru.
Chciałbym z kolegą skorzystać z allegro protect, co w związku z tym mamy dalej zrobic skoro tak się stało. A sprzedawca nie chce oddać pieniędzy?
Może trzeba bylo poczekac do konca 14 dnia czyli do północy 21 maja i dziś miałbyś wybór nierozwiązanej dyskusji dopiero.
musisz ją otworzyc ale znowu: sam nie otworzysz, tzreba klikac i prosić innych
Już Pani pomogła i dala sprawę dalej. Dziękuję za pomoc