Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam co zrobic jak zwruciłem z zakupionych 6szt. redukcji do butli gazowych 5szt. a sprzedajacy zwrucił mi kwote za 4sz. jak sie zwruciłem do niego w celu wyjasnienia to powiedział ze doniego przyszły 4 szt. (a ja wiem na 100% ze odsyłałem 5szt.) po krótkiej pisemnej rozmowie na która z bieda odisywał albo i nie, naisał mi abym złożył reklamacji do przewoznika (co jest dlamnie dziwne dlaczego miałbym sie do przewoznika zwracac skoro sprzedajacy niezgłaszał uwag do przesyłki zwrotnej ze jest z nia cos nietak badz jest uszkodzona a teraz próbuje tym sposobem przezucic odpowiedzialnosc na przewoznika jak niema z tym nic wspólnego! dlamnie ewidentnie kłamie manipuluje i chce mnie oszukac) co mozna z tym zrobic?
@grz1234 Możesz rozpocząć dyskusję ze sprzedającym. Być może w ten sposób uda się Wam porozumieć.
@grz1234 Takich wyjaśnień nie może robić sprzedajacy sobie ot tak, przedstawił dowód na zwrot tylko 4szt a nie 5 ? Wygląda jakby chciał sobie odbić "straty" więc zakładasz dyskusję, tam sprzedający ma 24godz na odpowiedź, masz tam pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa