Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam po wielu próbach przekonania że awaria pompy nastąpiła z powodu wady produktu sprzedawca nie uwzględnił reklamacji zgodziłem się w końcu na przekazanie pompy do utylizacji .czy mogę skorzystać z ALLEGRO PROTECT zakup był dokonany
od bawaria tools niestety usunąłem a listy zakupów POZDRAWIAM.
Sprzedawca zrobił to do czego jest zobowiązany czyli rozpatrzenia reklamacji . Po takim okresie użytkowania nie dziw się że ją mógł odrzucić argumentując zapewne niewłaściwym użytkowaniem .Po takim okresie to Allegro Protect już raczej nie działa . Swoją drogą to czy w ogóle tę pompę mu odesłałeś do reklamacji czy tylko odbyło się to "zdalnie" ,bez odsyłania ?
@atas63 Tak to nie działa, są warunki uzyskania rekompensaty, tu masz: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-protect/warunki-skorzystania-z-allegro-protect-qzdAg...
@atas63 To jest tak że ty nie możesz sam skorzystać z Protect, odbywa się to tak ze dostajesz zaproszenie do złożenia wniosku do Protect. Decyduje o tym konsultant prowadzący dyskusję a potem twój wniosek rozpatruje "odpowiedni zespół". My w tym procesie nie pomożemy.
Zle zacząłeś teraz nie zwrócą.