Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, proszę o pomoc zakupiłam kable od mamy z konta kable24_sklep na prośbę elektryka do paczkomatu, jednakże często mamie pomagam i kupuje na allegro rzeczy do firmy z Fv. Przy zamówieniu nie oznaczyłam FV i wygląda jakby firma sama od siebie kupiła produkty...przez co została nałożona blokada na jej konto. Proszę o pomoc
To musisz sprawę wyjaśnić z działem bezpieczeństwa, tu nie pomożemy.
@Kachas1990 Cześć. 🙂 Blokadę może zdjąć wyłącznie Dział Bezpieczeństwa. Widzę, że napisałyście już wiadomość w korespondencji 36108380, poczekajcie na odpowiedź.
Dodam jeszcze, że transakcje między kontami są niedozwolone, wpływają na fałszywą popularność ofert. Swoim działaniem naruszyłaś Regulamin allegro (2.9):
[...] Użytkownik nie może wykorzystywać Kont do dokonywania czynności stanowiących naruszenie postanowień Regulaminu. Niedopuszczalne jest w szczególności:
a. uczestniczenie w danej Licytacji przy użyciu więcej niż jednego Konta,
b. licytowanie lub zawieranie umowy sprzedaży Towarów w ramach Ofert własnych, osób bliskich bądź wspólnie zamieszkujących z Użytkownikiem albo innych podmiotów, z którymi Kupujący pozostaje w relacjach powodujących uzasadnione wątpliwości, że strony działają w porozumieniu, mającym na celu wpłynięcie na wynik Transakcji, w sposób sprzeczny z prawem bądź dobrymi obyczajami,
c. dokonywanie kolejnej Rejestracji w celu unikania zapłaty należności wobec Spółki, z tytułu usług świadczonych w ramach Allegro.
Będziecie musiały wyjaśnić tę sprawę w korespondencji mejlowej.
Jak znam działania tworu zwanego działem bezpieczeństwa właśnie poleciał permaban na oba konta i nie uda się go ściągnąć
🤔 to nie mogliście wystawić normalnie faktury tylko robiliście zakup przez allegro?