Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem grę cyfrowa Minecraft chciałbym zwrot pieniędzy ponieważ nie ogarnoles tego
@sproteam a ja chce złotego mercedesa.
@sproteam Czy jak kupisz w sklepie kiełbasę to polecisz zwracać " bo mi nie smakuje?"🤣
Tego typu wpisy to sięgnięcie dna i próba robienia dalszego odwiertu
te odwierty to już na wylot idą 😄
@br. napisał(a):@sproteam Może przetłumacz , co chciałeś napisać:
- ogarno les ?
- organo less
A nie przyszło ci do głowy, że @sproteam napisał do sprzedawcy "nie ogarnoles tego", bo sprzedawca nie wydał sprzedanego towaru? Naprawdę tak trudno ogarnąć prosty przekaz?
@br. napisał(a):
- orgazmo lest
Brawo, jesteś królem komedii.
zakładam, ze kupujący nie ogarnął jak ściągnąć grę z sieci. Tam potrzebny jest dostęp poprzez VPN itd, nie wszyscy to ogarniają. ale sprzedawcy pomagają w takich sytuacjach, wystarczy poprosić 🙂
@mikeza "Tam potrzebny jest dostęp poprzez VPN itd" 😯 jeszcze mi się nie przytrafiła sytuacja w której kupowałem w pełni legalną treść cyfrowa i trzeba było korzystać z jakichś VPN-ów.
w przypadku gier 90% jest poprzez VPN.
@mikeza tak jeżeli kupuje się klucze na inny rynek co zazwyczaj jest niezgodne z regulaminem. Jeżeli klucz jest na rynek polski to zapewniam Cię, że żaden VPN nie jest potrzebny.
ja tylko napisałem ile jest takich ofert, praktycznie wszystkie na allegro z małymi wyjątkami, więc zakładam, że osoba tworząca ten post dokonała właśnie takiego zakupu i nie potrafi ogarnąc tematu.
@sl-aw-ek bo kupowałeś z rynku europejskiego a jakbyś kupił np w Ameryce Południowej to by się okazało że po przewalutowaniu byś zapłacił 1/3 mniej no ale zakupu trzeba zrobić zmieniając lokalizację vpn jak ktoś chce mieć taniej to kombinuje
@Client:113779630 "A nie przyszło ci do głowy,..."
Może nawet przyszło ale co byś nie napisał to i tak jest bez sensu: ogarnąłeś, ogarnąłem...
Przecież ten temat to jest formalne zgłoszenie problemu, więc objaśnij jasnowidzu o co chodzi pytającemu ? W czym widzisz problem, jak można pytającemu pomóc?
Taki towar nie podlega zwrotowi. Postaraj się ogarnoć.
Raczej taką sprawę możesz tylko załatwić ze sprzedającym, jak się zgodzi!
@sproteam Jak nie ogarniasz gry, to poproś jakiegoś 8-10 cio latka z sąsiedztwa, żeby CI pokazał i wytłumaczył😆