anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wpłata opóźniona o parę godzin !

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:36697441
#7 Wielbiciel#

Zbliżył się termin zapłaty przelewem tradycyjnym. Rano sprawdziłem, czy transakcja nie została zawieszona. W/g danych dalej była oczekująca. Koło południa dokonałem wpłaty na poczcie tak zwanym "przelewem przyśpieszonym". Wieczorem sprawdziłem i okazało się, że transakcja została zawieszona. Pieniądze na pewno dotarły tego samego dnia (zapewnił mnie pracownik poczty). Na pewno nie dokonam drugiej wpłaty. W takiej sytuacji wycofam się z tego zakupu i proszę o zwrot pieniędzy na mój adres zamieszkania.  @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:36697441 A co moderatorzy mają zrobić, oddać środki, musisz czekać, napisz do sprzedającego ze rezygnujesz z zakupu i jak środki dotrą do niego to Ci zwróci.🤔

oznacz moderatorów
Client:36697441
#7 Wielbiciel#

Pieniądze dotarły do Allegro, ale nie wiem, czy dotrą do sprzedającego. Wygląda na to, że "ugrzęzną" gdzieś w systemie Allegro...

oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg#

To że transakcja została zawieszona przez allegro ze względu na opóźnienie w opłacie nie znaczy że sprzedawca ich nie dostał . Płaciłeś na poczcie na jego konto i być może już je otrzymał a nawet może już wysłał .Zadaj pytanie sprzedawcy czy otrzymał przelew i czy wysłał przesyłkę i niech ci poda numer nadania.

oznacz moderatorów