Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, pojawił mi się ciemne tło Allegro czy gdzieś w ustawieniach mogę to zmienić, strasznie irytujące jest to.
Już znalazłam 🙂
@gottler Zjedź na sam dół strony Allegro i kliknij w podświetlony przycisk "Motyw urządzenia":
Tam dostosujesz wygląd 🙂
OJP debilniejszego miejsca na to nie mogliście wymyślić?
nie szło tego wrzucić do konta tam gdzie jest ustawienie waluty w menu u góry po prawej od razu?
Niech użytkownicy szukają po ustawieniach. Jakbyście to dali na górę strony to by było widoczne. Kto zjeżdża na sam dół strony?
KATASTROFA.
Na Androidzie ustawienie motywu (ciemny, jasny, systemowy) jest łatwo dostępne pod ustawieniami konta. Na Win10 nie ma tego ustawienia.
Jaki normalny użytkownik na Win10 i innym będzie przewijał główna stronę do samego dołu żeby ustawić motyw wyświetlania.
Spędziłem 30 minut żeby zrozumieć w czym rzecz na 2 systemach Windows i telefonie z Androidem zanim na szczęście trafiłem tutaj.
Ogarnijcie się albo poprawcie komunikacje. Aplikacja mobilna powinna wyglądać 1:1 względem przegladarkowej przynajmniej pod względem funkcjonalności UI.
I dodajcie funkcjonalność minusowania odpowiedzi moderatorow. To nie jest youtube. Pozdrowienia dla @ko_alka
Jak się nie jest zalogowanym, to i tak jest domyślnie ciemny i trzeba za każdym razem przestawiać.
Może chodzi o to, że na ciemnym bardziej walą po oczach jasne, kolorowe reklamy, a my jesteśmy małpami wytresowanymi do ich oglądania.
Jak odsubskrybować poinformowywanie o nowych tekstach w tym wątku?
Tak, mam odsubskrybowane, a jednak dostaję info.
@PorannyKojot możesz całkowicie wyłączyć powiadomienia e-mailowe tutaj.
Tutaj możesz zaznaczyć konkretne wątki i wyłączyć powiadomienia, szczegółowe ustawienia powiadomień znajdziesz tutaj.
OK, mam... szkoda, że nie działa niesubskrybowanie tu przy wątku heh