Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem od 1 sprzedawcy 4x razy ten sam produkt w osobnych przesyłkach w smarcie i chciałem kupić jeszcze 5 raz i wtedy pojawia się problem
Wysłałem formularz kontaktowy
@plum_art Cieszę się, że problem został rozwiązany.
@nat_not Można wiedzieć co było przyczyną? Bo grafika wrzucona przez @plum_art została zmoderowana.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Komunikat pojawił się w związku z problemem z usługą Allegro Smart! W takich wypadkach konieczny jest kontakt przez formularz. Możemy wówczas zdjąć blokadę zakupów.
@nat_not A w jakich to przypadkach smart jest blokowany kupującemu?
@Knowhere Nie udostępniamy szczegółowych informacji na ten temat.
Wszystko mi już działa mam nadzieję, że nie będzie więcej blokad. Proszę o zamknięcie tematu.
@nat_not Gdyby nie ten wątek na forum, to nie wiedziałbym nawet, że zdarzają się przypadki blokowania smart kupującym.
Szczegółowe informacje nie są potrzebne - wystarczą ogólne😏
@Knowhere A co nas tu jeszcze zaskoczy? Szok.
Witam, sytuacja dalej się powtórzyła, czy jest na to jakieś rozwiązanie ?? Proszę o konkretną odpowiedź dziękuje
@plum_art Może dużo kupujesz i skończył ci się limit smarta roczny z tego co pamiętam to przy wykupie było podane że za kwotę 49 zł można mieć nawet 360 czy coś koło tego darmowych wysyłek ale powyżej to już może smart nie działać.
@plum_art Czy w tej chwili problem nadal występuje? Kontaktowałeś się z nami w tej sprawie przez formularz? W której ofercie nie możesz dokonać zakupu?