Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Parę dni temu wygenerowałem kupon za 10 monet, niby wisi jako gotowy do użycia, ale jak mam zapłacić nie ma tego kuponu nigdzie. Zakup za ponad 40 zł.
Z góry dziękuję za pomoc.
@Kiskor Używasz go podczas płatności, masz na dole zapłać mniej, klikasz i wtedy(jak masz takowy) możesz go wykorzystać, oczywiście są takie zakupy na których nie możesz z niego skorzystać.
Dzięki, tak robię i nic. Już spróbowałem dodać inny przedmiot. A jak wiadomo, czy mogę skorzystać z kuponu?
@Kiskor Tu poczytaj, masz najczęściej zadawane pytania, przy kuponach: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/promocje-monety-i-kupony/kupony-rabatowe-od-allegro-najczesc...
Dzięki, ale nic to nie da, dodałem np. tabletki do zmywarki i też nie mam kuponu.
Jeżeli jest w tych zakupach jakiś produkt którego nie można zakupić za kupony, dodawanie nic nie da, należałoby raczej odejmować i szukać który. W tych nie skorzystasz z kuponu:
Ale tylko jest jeden produkt 😄
@Kiskor a czy widzisz ten kupon w tej zakładce?
Tak, widzę go 🤔
@Kiskor a podasz mi jeszcze numer oferty, w której chciałbyś dokonać zakupu? Wyjaśnię to dla Ciebie!
Dziękuję bardzo! Jedna z ofert to 10061052150 a druga 6955163820.
@Kiskor chyba rozgryzłam problem 🙂
Czy miałeś zazanczoną płatność z góry przez Allegro Finanse? U mnie np. od razu zazancza się płatność z Allegro Pay, a wtedy nie można wykorzystać kuponu
A po zmianie metody płatności np. na szybki przelew taka opcja się pojawia, czy to wyjaśniło sprawę? Czy szukać dalej?
Nie, niestety nie mam Allegro Pay. Nie wiem, dlaczego miałem negatywne saldo -0,40 zł (niby za kupno dwóch kuponów w przyszłości). Zapłaciłem, może dlatego.
@Kiskor tak, kiedyś za wygenerowanie kuponu pobieralismy opłatę w wysokości 0,20 zł, czyli będzie to opłata za wygenerowanie dwóch kuponów. Pomogło?
Jeśli nie to prześlę to do konsultacji, czy możesz podesłać mi zrzut ekranu z formularza dostawy i płatności?
Proszę bardzo, dziękuję jeszcze raz!
@Kiskor sprawdź proszę teraz, powinno działać, otrzymałam informację, że problem polegał na tym, że miałeś zablokowane konto, ale teraz jest już wszystko okej i kupon powinien być możliwy do wykorzystania do 11.05.2021r.
Potwierdź proszę czy udało się go użyć?
Niestety nie mam jeszcze takiej możliwości
@Kiskor strasznie Cię przepraszam, że napotykasz takie problemy! Poprosiłam aby została do Ciebie wysłana wiadomość z kodem z tego kuponu, wówczas będziesz mógł go wykorzystać wpisując po prostu kod, ja nie mogę Ci go podać na forum z oczywistych względów 😉
Jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, ale podejrzewam, że jeszcze dziś dostaniesz taką wiadomość.
A ja Ci bardzo dziękuję, naprawdę. Miałem sobie odpuścić, ale co jakbym miał taki sam problem z następnym kuponem? Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
@Kiskor oczywiście, bardzo dobrze, że się upominasz o ten kupon, ja często korzystam z monet i kuponów i nie chciałabym, żeby mi przepadło, więc rozumiem to bardzo dobrze 🙂
Wiem, że moja koleżanka skontaktowała się z Tobą i przesłała Ci kod, mam nadzieję, że teraz uda się go zrealizować, a gdybyś napotkał problemy to proszę napisz, znajdziemy rozwiązanie 🙂