Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Parę dni temu wygenerowałem kupon za 10 monet, niby wisi jako gotowy do użycia, ale jak mam zapłacić nie ma tego kuponu nigdzie. Zakup za ponad 40 zł.
Z góry dziękuję za pomoc.
Dziękuję jeszcze raz, już działa. I dobrze, że widziałem, że mam jakieś saldo negatywne, bo nie miałem o tym pojęcia.
Dziękuje za pomoc 👍
Dzień dobry, mam podobny problem. Monety zostały wymienione, kupon wisi w zakladce kupony a przy płatnosci nie mogę go użyć @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@aneczka__7 Cześć. W jakiej ofercie chcesz skorzystać z kuponu? Program nie obejmuje kategorii:
Moda, odzież
@aneczka__7 Poproszę o numer lub link do oferty
Numer oferty: 13217350836
@aneczka__7 Po wybraniu metody dostawy nie wyświetla Ci się sekcja "Twoje zniżki" na dole formularza? Jak to dokładnie u Ciebie wygląda?
Nie mogłam wybrać kuponu w aplikacji jednak spróbowałam jeszcze raz przez stronę i kupon się pojawił. Opłacone z kuponem 🙂 dziękuję i pozdawiam
@aneczka__7 Dzięki wielkie za informację! Być może Twoja aplikacja nie jest aktualna. Spróbuj ją zaktualizować, a jeśli problem się powtórzy, to koniecznie daj znać. 🙂
Cześć, mam dokładnie taki sam problem jak osoby powyżej. Tzn. wymieniłam 5 monet na kupon za 5 zł, jest w zakłądce kupony, ale na stronie płatności i dostawt w Twoje zniżki, nie da się go zakreślić
Obrazka nie widzimy, ale są kategorie wyłączone z tej metody.
Tak, ale nie ma w nich artykułów dla zwierząt
A jak płacisz i za ile ten zakup ?
Określ liczbę Monet, jaką chcesz wykorzystać – od 5 do 100 Monet przy jednej płatności.
Możesz użyć wielokrotności 10 Monet, na przykład: 20, 50, 80 lub 100. 1 Moneta odpowiada 1 zł.
Monety mogą obniżyć koszt Twoich zakupów do minimalnie 1 zł, na przykład: przy zakupach za 41 zł wykorzystasz do 40 Monet – resztę dopłacisz przelewem z góry.
Jeśli zrezygnujesz z zakupu po kliknięciu [przejdź do podsumowania], do Twojego konta zostanie przypisany kupon o wartości liczby Monet wskazanej przy metodach płatności. Wykorzystasz go w ciągu 14 dni.
Jeśli kupujesz przez aplikację mobilną Allegro, wymień Monety na kupon przed przejściem do podsumowania zakupu. Jak wymienić Monety na kupon dowiesz się w następnym punkcie.
tak, tak, mam powyżej 40 zł, przecież wiem jak się korzysta z kuponów, wiem gdzie je trzeba wybrać, ale nie można zakreślić kuponu, jest sytuacja jak powyżej, że jest w zakładce kupony, a nie ma możliwości wybrania go w sekcji Twoje zniżki
@chajrefont na zrzucie tego nie widać, ale jaką dokładnie metodę płatności wybrałeś i do jakiej kat. należy oferta, którą wybrałeś?