Dzień dobry,
Parę dni temu wygenerowałem kupon za 10 monet, niby wisi jako gotowy do użycia, ale jak mam zapłacić nie ma tego kuponu nigdzie. Zakup za ponad 40 zł.
Z góry dziękuję za pomoc.
@Kiskor Używasz go podczas płatności, masz na dole zapłać mniej, klikasz i wtedy(jak masz takowy) możesz go wykorzystać, oczywiście są takie zakupy na których nie możesz z niego skorzystać.
Dzięki, tak robię i nic. Już spróbowałem dodać inny przedmiot. A jak wiadomo, czy mogę skorzystać z kuponu?
@Kiskor Tu poczytaj, masz najczęściej zadawane pytania, przy kuponach: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/promocje-monety-i-kupony/kupony-rabatowe-od-allegro-najczesc...
Dzięki, ale nic to nie da, dodałem np. tabletki do zmywarki i też nie mam kuponu.
Jeżeli jest w tych zakupach jakiś produkt którego nie można zakupić za kupony, dodawanie nic nie da, należałoby raczej odejmować i szukać który. W tych nie skorzystasz z kuponu:

Ale tylko jest jeden produkt 😄
@Kiskor a czy widzisz ten kupon w tej zakładce?
Tak, widzę go 🤔
@Kiskor a podasz mi jeszcze numer oferty, w której chciałbyś dokonać zakupu? Wyjaśnię to dla Ciebie!
Dziękuję bardzo! Jedna z ofert to 10061052150 a druga 6955163820.
@Kiskor chyba rozgryzłam problem 🙂
Czy miałeś zazanczoną płatność z góry przez Allegro Finanse? U mnie np. od razu zazancza się płatność z Allegro Pay, a wtedy nie można wykorzystać kuponu
A po zmianie metody płatności np. na szybki przelew taka opcja się pojawia, czy to wyjaśniło sprawę? Czy szukać dalej?
Nie, niestety nie mam Allegro Pay. Nie wiem, dlaczego miałem negatywne saldo -0,40 zł (niby za kupno dwóch kuponów w przyszłości). Zapłaciłem, może dlatego.
@Kiskor tak, kiedyś za wygenerowanie kuponu pobieralismy opłatę w wysokości 0,20 zł, czyli będzie to opłata za wygenerowanie dwóch kuponów. Pomogło?
Jeśli nie to prześlę to do konsultacji, czy możesz podesłać mi zrzut ekranu z formularza dostawy i płatności?
Proszę bardzo, dziękuję jeszcze raz!
@Kiskor sprawdź proszę teraz, powinno działać, otrzymałam informację, że problem polegał na tym, że miałeś zablokowane konto, ale teraz jest już wszystko okej i kupon powinien być możliwy do wykorzystania do 11.05.2021r.
Potwierdź proszę czy udało się go użyć?
Niestety nie mam jeszcze takiej możliwości
@Kiskor strasznie Cię przepraszam, że napotykasz takie problemy! Poprosiłam aby została do Ciebie wysłana wiadomość z kodem z tego kuponu, wówczas będziesz mógł go wykorzystać wpisując po prostu kod, ja nie mogę Ci go podać na forum z oczywistych względów 😉
Jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi, ale podejrzewam, że jeszcze dziś dostaniesz taką wiadomość.
A ja Ci bardzo dziękuję, naprawdę. Miałem sobie odpuścić, ale co jakbym miał taki sam problem z następnym kuponem? Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
@Kiskor oczywiście, bardzo dobrze, że się upominasz o ten kupon, ja często korzystam z monet i kuponów i nie chciałabym, żeby mi przepadło, więc rozumiem to bardzo dobrze 🙂
Wiem, że moja koleżanka skontaktowała się z Tobą i przesłała Ci kod, mam nadzieję, że teraz uda się go zrealizować, a gdybyś napotkał problemy to proszę napisz, znajdziemy rozwiązanie 🙂