anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wylicytowane kupione zaplacone

Sosnaartur111
#7 Wielbiciel#

Witam wylicytowalem kupiłem i zapłaciłem za przedmiot niestety sprzedający twierdził że tego przedmiotu już nie ma sprzedał go wcześniej a allegro samo od siebie wystawili mu przedmiot do sprzedaży ponownie co w takiej sytuacji oczekuje sprzętu za który zapłaciłem i wygrałem licytacje uczciwe ,sprzedający zwrócił mi pieniądze i myśli że sprawa załatwiona co byście zrobili 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

komis-bell
#21 Demiurg#

@Sosnaartur111 Ja bym zapomniał o sprawie.
Ty, jeśli chcesz możesz dochodzić swoich praw na drodze sądowej z powództwa cywilnego.

oznacz moderatorów

Sosnaartur111
#7 Wielbiciel#

Więc rozumiem że nie mam nic generalnie do powiedzenia allegro też oleje sprawę i rozejdzie się po kościach sprzedającemu 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@Sosnaartur111 tak allegro samo wznawia aukcje sprzedanych przedmiotów jeśli nie było wpłaty wiec mógł sprzedać z odbiorem osobistym a mógł na innej platformie

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Sosnaartur111 Masz - ale jedynie na drodze sądowej z powództwa cywilnego.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Sosnaartur111 Generalnie to na AL jest tak sprzedającemu cena nie pasuje to Ci zwróci kasę i nie wyśle, zś kupujący licytują i nie płacą, tam to jest....loteria co kto komu za ile i co.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Sosnaartur111 Zarówno @az1rael jak i @komis-bell mają rację > jak odda kasę to pozostaje Ci tylko sąd > ale i tam masz 1% szansy na wygraną > allegro nie będzie interweniowało.

Takich wątków było już na AG całe mnóstwo > nikt do tej pory nie pochwalił się wygraną w sądzie

oznacz moderatorów