Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Info dla adminów:
Zakup z dnia 12 lutego 2025, 17:23. 2 przedmioty.
Wysyłam wiadomość, że otrzymałem nie tyle przedmiotów ile zamawiałem. Wiadomość zamiast do sprzedawcy którego kupiłem (A) dociera do innego sprzedawcy (B). Mail z moimi danymi!!!!!!
Po kilku wymianach maili zorientowaliśmy się, że coś tu nie gra!
Allegro OGARNIJCIE SIE!!!
Wprowadzacie maile które lecą przez wasze serwery i możecie je sobie czytać, spoko, ale niech lecą tam gdzie mają!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem nie pisz tu więcej.
@nazwa_usera Niepotrzebnie robisz problem. Prawdopodobnie sprzedawca do którego wysłałeś wiadomość odpowiedział z innego konta, a to mogło tak wyglądać jakby odpowiadał ktoś inny. Ale to na pewno był ten sam sprzedawca.
@nazwa_usera Zabierasz głos na publicznym forum, wiec musisz się liczyć z tym, że odpowie ktoś, kto ma inne zdanie na ten temat,.
A wracając do meritum: opisana przez Ciebie sytuacja nie miała prawa się wydarzyć. Albo nie panujesz nad tym, do kogo wysyłasz maile, abo sprzedawca odpowiedział z innego konta (co jest mało prawdopodobne)
kto u was ma maila [edycja] Jaki sprzedawca?
no oczywiście... ja klikam "odpowiedz" na waszego maila i to ja mam problem do kogo maile się wysyłają...
czego innego od was mogłem sie spodziewać jak nie "to nie my"...
Nawet nie wiem po co tu pisałem. Nigdy nikomu nie pomogliście ani nie rozwiązaliście problemu.
Skasujcie ten wątek.
no i najlepsze, w TYM MOMENCIE sprzedawca do którego miał dolecieć mail odpisał! no co za przypadek!!
@nazwa_usera jeszcze niczego takiego nie napisałam, więc na razie poproszę Cię o cierpliwość. Poprosiłam już zespół o weryfikację danych dotyczących tych wiadomości, więc wrócę do Ciebie gdy tylko otrzymam odpowiedź.
ups, przepraszam! Rzeczywiście to ktoś inny odpisał.
już wiem, co się stało. Wina po stronie klienta poczty. Można skasować całą tą nieszczęsną dyskusję.
@br. @Monika__L @SpeedyGonzalezz To już chyba drugi (w dniu dzisiejszym) "bez krawata". Co za dzień... 🙂