Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam fabrycznie wadliwe produkty, w dwóch zakupionych sztukach, napisałam opinie negatywną " Zakupione klimatyzatory przeciekają, co uniemożliwia użytkowanie, są nieużyteczne."
Niestety Allegro nie akceptuje negatywnych opinii, nie można ostrzec innego konsumenta. Allegro powinno chronić kupującego ujawniając zły produkt.
o sprzedającym wystawiłam pozytywny komentarz, gdyż nie jest producentem, a serwis był doskonały. Opinia o produkcie nie jest opinią o sprzedawcy, a allegro tego nie rozróżnia. Nie jest obiektywny.
@xyz96 Ja, któregoś pięknego dnia Cię uduszę. Z premedytacją i w zachwycie!
Nie trafisz do mnie, na zadupiu mieszkam:) nawet wrony wpół drogi zawracają.
@xyz96 Ja też na zadupiu. Może to to samo zadupie i mam blisko?
Nie, moje nie jest na K 🙂
@xyz96 Skoro wiesz, gdzie moje zadupie, to przyjedź, a przeznaczenie się wypełni. Pochowam Twoje zwłoki na pustyni, romantycznie 🙂
@WREDZIA-W1 @xyz96 gdzie będzie transmitowany ten pojedynek???
@LEW433 TV Trwam, choć on długo nie wytrwa.
@WREDZIA-W1 To niestety nie obejrzę
@LEW433 Na "allegroMMA - pojedynki w kisielu";D
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Ten pojedynek to "kisiel w głowie"
@magdalenab8 Ten kabel jest tak dobry że nie wolno go źle oceniać !!!!!!
@magdalenab8 prześlij mi proszę screen z dokładną treścią, skonsultuję to.
pomóc rozwiązać problem może tylko Allegro przez umożliwienie wystawiania prawdziwej opini o produkcie , a nie tylko możliwość chwalenia. PO CO JEST 5 GWAZDEK , JEŚLI MOZNA KORZYSTAĆ TYLKO Z 3
@magdalenab8 Po to że może to ładnie "wygląda"
NIE MAM NIC WIĘCEJ DO DODANIA W TEMACIE. JESLI JEST 5 GWIAZDEK, TO POWINNO ICH SIĘ UŻYWAĆ, A NIE JAK JEST TERAZ - bo to manipulacja opinią publiczną .....(nie mozna napisać tego co sie o danym produkcie myśli. Nie będę już więcej pisać . Pozdrawiam Serdecznie WSZYSTKICH "DYSKUTANTÓW" DZIĘKUJĘ
@magdalenab8 Oczywiście że manipulacja Tak jet to specjalnie zrobione żeby ładnie wyglądało