anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka magazyn allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
feti81
#7 Wielbiciel#

Hej, mam pytanie potrzebuje drobną część sprzedawca z Chin ale podane jest że obsługuje to magazyn Allegro. Wg Smart Będzie u mnie po jednym dniu od zakupu. To znaczy że jest ten produkt faktycznie w Polsce???

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
az1rael
#21 Demiurg#

Malo prawdopodobne ze po 1 dniu predzej 2 do 3 dni liczac od kolejnego po zakupie nie sugeruj sie przewidywanym czasem dostawy allegro zobacz w ofercie w jakim czasie sprzedawca zobowiazuje sie nadac jak nic nie pisze domyslnie 24h oraz czym jest wysylka i przewidywany czas doreczenia u przewoznika. Wiekszosc przewoznikow zastrzega sobie do 48h na realizacje uslugi przewozu z doreczeniem 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Produkt powinien być u Ciebie  w takim czasie jakim oferuje sprzedajacy.

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Czemu nie, produkt zapewne jest gdzieś u nas w kraju ale gdzie w razie czego trzeba składać reklamację lub robić zwroty to warto dopytać sprzedawcę. To samo o termin dostawy.

oznacz moderatorów
feti81
#7 Wielbiciel#

Źle się może wyraziłem dzień, czy dwa to nie robi różnicy chodzi o to czy nie okażę się że produkt wysyłany jest Chin czyli przyjdzie za dwa,trzy tygodnie 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Ja bym się bał o zwrot albo reklamację na Chiny zresztą weź napisz do sprzedawcy ma 24h na odpowiedź w dni robocze i się dowiesz

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Niedawno kupowałem od Chińczyka towar z wysyłką z magazynu Allegro oraz adresem do zwrotów i reklamacji w Polsce. 
Nadanie było błyskawiczne i po 24 godzinach od złożenia zamówienia towar był już u mnie. 
Aczkolwiek dobrze jest wziąć pod uwagę, że mogą pojawić się losowe opóźnienia itp. dzień lub dwa ale będzie to jakiś niewielki % zamówień. 

oznacz moderatorów