Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj kupujący napisał do mnie że by kupił odemnie przedmiot, napisał że by zapłacił tylko za przedmiot , a wysyłkę żebym ja zapłacił.
A dlaczego ja mam płacić za wysyłkę skoro chcę kupić to niech zapłaci za przedmiot i za wysyłkę.
@Agent555 Cześć. 🙂 Oczywiście nie musisz się godzić na takie warunki
@Agent555 czasem ma to sens przy dużym zakupie , Twoja decyzja . Pamiętaj ,że musisz na tą wiadomość udzielić odpowiedzi .
@mdrogeria to jest jeden przedmiot ,płyta CD a koszt wysyłki najtańszy to 9 zł
@Agent555 czyli decyzja prosta , odpisz bele co i już .
@Agent555 a obejma Cię dopłaty do przesyłki allegro?
@Agent555 ohh ja bym po prostu kulturalnie odpisał ze darmową wysyłke oferuję od kwoty zakupów XXXXX i jezeli taka kwota zostanie przekroczona z przyjemnościa pokryje koszty wysylki.
Łatwo, prosto i bez nerwów po żadnej stronie .
Klient negocjuje, jeśli Ci nie odpowiada jego propozycja to mu to napisz lub nie odpisuj nic (na allegro lokalnie nie trzeba, chociaż moim zdaniem wypada odpowiedzieć).
Ale ten przedmiot jest wystawiony na lokalnie a cena przedmiotu nie jest duża to tylko 25 zł.
Widać dla klienta to za dużo. Pierwszy raz się spotkałeś z takimi negocjacjami? Mi niedawno ktoś proponował 7,50 za płytę wystawioną za 10 zł. 🙂
@vonNogay Pewnie jakbyś się zgodził to by jeszcze podpytał czy nie wysłałbyś na swój koszt.
@vonNogay owszem też negocjuje cenę płytę jest wystawiona za 25 zł,pisze mi że by kupił za 14 zł i ja mam pokryć koszty wysylki
Jeśli klientowi nie odpowiadał koszt wysyłki to powinien negocjować przed zakupem ,teraz to powinien zastosować się do twoich warunków .
@Agent555 Nie przejmuj się takimi "pseudoklientami' Ja niedawno dostałem propozycję 55 zł za przedmiot wystawiony za 110, bo jak mu nie sprzedam to zgnije w szafie.
@Ziolko39 Owszem można cenę troszke spuścić ,ale też bez przesady i jeszcze klient prosi żeby wysłać przedmiot na własny koszt.
Trzeba było kulturalnie odpisać, że za 55 złotych sprzedasz i zgniły - w dziale "Supermarket..... Kiszonki".
😊