Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam 16 sierpnia plecak vans okazało się.ze sprzedawca jest z chin
Kiedy mogę spodziewać się.paczki?
Oczywiście od razu zaczęłam panikować ze to.jakis oszust zdążyłam nawet otworzyć dyskusje xd
A to dobre. Okazało się? A jak to się robi żeby się okazało? Może było jednak gdzieś napisane?
Było nie zauważyłam 🙃
@Client:107293061 No cóż, Allegro udostępniło swój portal dostawcom ze wschodu, a nie uprzedziło klientów, jakie są realia.
Na pewno trzeba znaleźć sobie sposób aby szybko rozpoznawać oferty z dostawą z zagranicy. Jeżeli koszt przesyłki jest poniżej 50 PLN to na pewno nie można zagwarantować żadnego terminu dostawy. Co nie wyklucza, że może się zdarzyć że darmowa przesyłka dotrze w tydzień (raz na 100 przesyłek).
Co do zwrotów kasy, to można liczyć tylko na POK. Zwrotu towaru z reguły nie trzeba robić. Sprzedawca wliczył to w koszty.
Zawsze trzeba się liczyć z dodatkowym kosztem przy odbiorze (opłata za procedurę celną i VAT)
To są dane tego sprzedającego
@Client:107293061 w ofercie podany jest czas dostawy siadasz i czekasz. A z jakiego powodu otworzyłeś dyskusje do "Mój przyjacielu"
@Client:107293061 ,,Za rok, może dwa.......
........
Może już za rok, za dwa,
Zmądrzejemy ty i ja
@Client:107293061 pewnie dostaniesz zwrot z POK, kupisz inny plecak i zapomnisz o całej sprawie, a wtedy, bum!, niespodzianka, paczka od przyjaciela z Chin przyjdzie.
Jak to plecak dla dziecka na nowy rok szkolny to raczej pójdzie w starym lub z reklamówką .
mam przeczucie, że to nie będzie jednak Vans 😄