Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! Znów (ostatnio chyba było tak dwa lata temu) brak możliwości wyszukiwania w opisach aukcji. Jeśli szuka się np. płyty i istotny jest opis zawartości (wykonawcy, konkretne utwory) - brak możliwości wyszukiwania zdecydowanie utrudnia lub uniemożliwia wybór. Bardzo proszę o wyjaśnienie, komentarz...
Pozdrawiam,
Czarek
@czarek33z Proszę Cię jeszcze o sprawdzenie czy widzisz tę opcję, kiedy nie jesteś zalogowany.
Sprawdziłem.
Mozilla zalogowany - nie ma wyszukiwania
Mozilla wylogowany - jest
Opera zalogowany - jest
Opera wylogowany - jest
Wersje przeglądarek, komputer windows.
Tak, gdy nie byłem (wczoraj) zalogowany taka opcja była.
Dokładnie tak samo jest w Operze (przed chwilą sprawdziłem). Gdy nie jestem zalogowany - mogę przeszukiwać opisy. Gdy jestem - nie mogę.
Raz jeszcze powtórzę: to bardzo ważna funkcja. Np. książka zbiorowa w opisie ma kilku autorów. Dzięki wyszukiwaniu w opisach mogłem tę książkę zidentyfikować i kupić. Inaczej musiałbym znać zawczasu, że konkretna osoba była współautorem...
Pozdrawiam!
Czarek
@czarek33z, abyśmy mogli to zweryfikować, załącz tu proszę zrzuty ekranu z czynnościami wykonywanymi krok po kroku. Na zrzutach powinny być widoczne:
@serwis-texas, pięknie Ci dziękuję. Nasz dział techniczny to zweryfikuje. 🙂
Witam!
Nie bardzo rozumiem o co chodzi. W okienku "szukaj wielu/ czego szukasz" rozwijają się możliwości wyboru. Zawsze pod koniec było okienko szukania w opisach, które można było kliknąć. Teraz tego nie ma. Godzina nie ma znaczenia - tak jest u mnie cały czas. Także w tej chwili.
Sprawa była zgłaszana już poprzednio, np. przeze mnie dwa lata temu.
Pozdrawiam,
CZ
Witam,
Nadal nie ma możliwości szukania w opisach (po zalogowaniu na konto - bez logowania jest).
Bardzo proszę o komentarz, czy ten błąd systemu zostanie naprawiony.
Mogę oczywiście otwierać dwie przeglądarki, w jednej się logować, w drugiej nie - i tę drugą używać do wyszukiwania. Ale to trochę kłopotliwe.
Najgorzej, że zupełnie nie rozumiem dlaczego tak jest. Sądząc z dyskusji, jaka na ten temat była w tym miejscu dwa lata temu, nie jest to błąd, a zamierzone działanie administratorów. Zupełnie dla mnie niezrozumiałe.
Pozdrawiam,
CŻ