anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyzwania Allegro

dargor
#9 Pomysłodawca

Mam pytanie - czy nie mozna wprowadzic opcji, aby wyzwania automatycznie byly akceptowane bez potrzeby klikania przez uzytkownika w nie? Wczoraj mialem kolejny przypadek, ze doslownie pare minut po zakupie pojawilo sie wyzwanie, dotyczace grupy produktowej, w ramach ktorej dokonalem zakupu. To frustrujace, ze nie mozna wlaczyc automatycznej akceptacji nowych wyzwan. Tutaj Temu, A l i e x p r e s s  bija Allegro na glowę.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dargor dziękuję za sugestię, przekażę ją do zespołu, który odpowiada za wyzwania. 
Też miałam kilka razy taką sytuację, że zamówienie nie zaliczyło się do wyzwania, bo za późno dołączyłam i teraz sprawdzam Wyzwania przed zakupem, ale jeśli samo wyzwanie pojawiło się już po zakupie, to automatyczne dołączenie do wyzwania nie sprawi, że zamówienie zostanie zaliczone. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

dargor
#9 Pomysłodawca

O to wlasnie chodzi. Te wyzwania sa i tak symboliczne, bo konkurencyjne portale daja duzo wieksze nagrody, ale zawsze to cos. A Allegro na tym kombinuje, liczac, ze ktos zapomni… tak, ze odechciewa sie korzystac z zakupow. Bo stopien wkurzenia po czyms takim jest wielki.

Niechaj te wyzwania automatycznie wchodza jako zaskceptowane.

oznacz moderatorów

RobertB1992
#10 Popularyzator

Taka sugestia. U mnie jest tak, że jak do jakiegoś nie dołączę, a na liście zakupów mam zakup kwalifikujący się do wyzwania to na podsumowaniu przed dokonaniem płatności wyświetla mi się informacja, abym dołączył bo tyle i tyle monet mogę otrzymać. 🙂

Oczywiście nie zmienia to faktu, że można by automatycznie akceptować.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To jest chyba celowe działanie. Przedwczoraj miałam to samo. Kupiłam pare kosmetyków i zaraz wyzwanie na nie... Ale nie narzekam to i tak postep, bo chociaż rzeczywiscie je kupiłam. Nie dawno gnęblili mnie kuponami na maila i powiadomieniami na kategorię motoryzacja, gdzie jak mam konto prawie 20 lat tak nigdy nic nie kupowałam...

W sumie moze uważają, że jest mało zwrotów i planują zwiekszyć ich ilość...