Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
msniezek Twierdzi Pan, że wyszukiwanie jest teraz super łatwe. Właśnie znowu wymiękłam na głupim płynie do naczyń. Proszę mi pokazać jak mam go wyszukać? Zadanie proste, bo wiem z której firmy chcę płyn, nie trzeba nawet różnych marek porównywać...
Cel: morning fresh 900ml:
Nie obchodzi mnie zapach, wszystkie mi pasują. Nie obchodzi mnie czy to butelka czy folia i tak przelewam do dozownika.
Ma być najtańszy z wysyłką smart paczkomatem inpostu lub pocztą, przynajmniej 5 sztuk od jednego sprzedawcy. Czyli wymagania minimalne:). Proszę przy tym od razu wykluczyć te oferty, w których ostatnio ludziom przy płatności magicznie znika wysyłka do paczkomatu.
A teraz z czym mam problem... To tylko koło 45 katalogów do porównania. Proszę mi pokazać jak to ogarnąć, bo od kilku miesięcy idę do sklepu i kupuję sporo drożej ale bez konieczności wkurzania się na Allegro...
Ps. Proszę nawet nie próbować pisać o filtrach, nie będę ich ustawiała dla kilkudziesięciu katalogów osobno...
Taki sam problem mam przy większości zakupów. Dawniej robiłam je poniżej 5 minut, teraz nie mogę...
Może gdy zobaczy Pan z czym spotyka się przeciętny kupujący to coś w końcu dotrze.
https://allegro.pl/listing?string=morning%20fresh%20900
Wkurzona kolejną ankietą na temat wyszukiwarki klientka
(opinii macie od dawna chyba dość na ten temat tylko reakcji brak)
A.G.
Wyzwanie nie udane. Czekałam 2h na pomoc i kupiłam w sklepie, dałam całe 15.30. Miałam aż 2 do wyboru. I uważam, że było warto, bo bez nerwów. Dobierać czego innego nie zamierzam, bo obecnie za dużo zachodu z wyszukaniem, filtrami, dostawami i innymi szajsami.
Dziękuję za brak pomocy. Nawet mnie to nie zdziwiło. Dojście do sklepu i zakup zajęło 3 minuty i było i tak przy okazji wysłania paczki orlen. Tyle w kwestii zakupów na Allegro...
Kawę też od października piję mieloną z najbliższego sklepu, a kiedyś co miesiąc ziarnistą tu kupowałam. Powód dokładnie ten sam...
Tak gwoli sprawiedliwości powiem, że na chińskim portalu mimo bariery językowej szybciej mi pomocy udzielono...
@AnnaG-Antyki a u mnie tygodniówka - 9,99🌠
No niestety ja na Allegro kupię ze smartem od razu więcej sztuk jak znajdę najlepszą ofertę. Kiedyś brałam np mydła w płynie od razu po 6 sztuk, płyny, proszki, filtry do wody, worki do odkurzacza itp (zapasy na kilka miesięcy do roku- teraz lipa). Tu ta opcja odpadła. Bez tego mogłabym wziąć najwyżej jedna sztukę i coś dobrać ale teraz ze 3 nowe wrzody rosną na samą myśl o zrobieniu tego na Allegro.