anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyzwanie dla CM :)

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Twierdzi Pan, że wyszukiwanie jest teraz super łatwe. Właśnie znowu wymiękłam na głupim płynie do naczyń. Proszę mi pokazać jak mam go wyszukać? Zadanie proste, bo wiem z której firmy chcę płyn, nie trzeba nawet różnych marek porównywać...

Cel: morning fresh 900ml:

Nie obchodzi mnie zapach, wszystkie mi pasują. Nie obchodzi mnie czy to butelka czy folia i tak przelewam do dozownika. 

Ma być najtańszy z wysyłką smart paczkomatem inpostu lub pocztą, przynajmniej 5 sztuk od jednego sprzedawcy. Czyli wymagania minimalne:). Proszę przy tym od razu wykluczyć te oferty, w których ostatnio ludziom przy płatności magicznie znika wysyłka do paczkomatu. 

A teraz z czym mam problem... To tylko koło 45 katalogów do porównania. Proszę mi pokazać jak to ogarnąć, bo od kilku miesięcy idę do sklepu i kupuję sporo drożej ale bez konieczności wkurzania się na Allegro...

Ps. Proszę nawet nie próbować pisać o filtrach, nie będę ich ustawiała dla kilkudziesięciu katalogów osobno...

Taki sam problem mam przy większości zakupów. Dawniej robiłam je poniżej 5 minut, teraz nie mogę...

Może gdy zobaczy Pan z czym spotyka się przeciętny kupujący to coś w końcu dotrze.

https://allegro.pl/listing?string=morning%20fresh%20900

Wkurzona kolejną ankietą na temat wyszukiwarki klientka

(opinii macie od dawna chyba dość na ten temat tylko reakcji brak)           

A.G.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Wyzwanie nie udane. Czekałam 2h na pomoc i kupiłam w sklepie, dałam całe 15.30. Miałam aż 2 do wyboru. I uważam, że było warto, bo bez nerwów. Dobierać czego innego nie zamierzam, bo obecnie za dużo zachodu z wyszukaniem, filtrami, dostawami i innymi szajsami.

Dziękuję za brak pomocy. Nawet mnie to nie zdziwiło.  Dojście do sklepu i zakup zajęło 3 minuty i było i tak przy okazji wysłania paczki orlen. Tyle w kwestii zakupów na Allegro...

Kawę też od października piję mieloną z najbliższego sklepu, a kiedyś co miesiąc ziarnistą tu kupowałam. Powód dokładnie ten sam...

Tak gwoli sprawiedliwości powiem, że na chińskim portalu mimo bariery językowej szybciej mi pomocy udzielono...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki a u mnie tygodniówka - 9,99🌠

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

No niestety ja na Allegro kupię ze smartem od razu więcej sztuk jak znajdę najlepszą ofertę. Kiedyś brałam np mydła w płynie od razu po 6 sztuk, płyny, proszki, filtry do wody, worki do odkurzacza itp (zapasy na kilka miesięcy do roku- teraz lipa). Tu ta opcja odpadła. Bez tego mogłabym wziąć najwyżej jedna sztukę i coś dobrać ale teraz ze 3 nowe wrzody rosną na samą myśl o zrobieniu tego na Allegro. 

oznacz moderatorów