anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

You have been blocked.

Client:45131226
#1 Nowicjusz#

Temat z tego co widzę stary i dobrze znany, ale allegro nie jest jak widać zainteresowane rozwiązaniem. Po przesiadce na LibreWolf po ostatnich aferach z Firefoxem nie mogę otworzyć strony allegro. Dostaję informację że zostałem zablokowany. Udało mi się raz po wyłączeniu privacy.resistFingerprinting, ale aktualnie nawet to nie pomaga.

Ta sytuacja jest naprawdę żenująca. Zostawiłem u was już sporo pieniędzy, a teraz nie mogę nawet wejść na stronę z przeglądarki, której używam. Ama**n, e*ay i inne sklepy jakoś nie robią z tym żadnych problemów. Przykre że poraz kolejny muszę się na własnej skórze przekonywać o ile lepsze jest podejście do klienta na zagranicznych platformach. Pomijam już fakt że mam u was konto i zbieracie wystarczająco informacji, po co jeszcze fingerprinting?

Powiedzcie mi co ja mam z tym teraz zrobić? Planuję zabdać o swoją prywatność i do wszystkiego używać LibreWolfa. Trzymanie specjalnie dla waszej, jednej strony dodatkowej przeglądarki nie wchodzi w grę, prędzej faktycznie przeniosę się na am***na. Jest tam u was ktoś, kto się tym faktycznie zajmuje i poświęcił chociaż 5min na zastanowienie się jak to naprawić, czy jedynym rozwiązaniem zostaną prośby od moderatora żeby zaktualizować przeglądarkę i wyczyścić cache?

Tak na marginesie danie do wyboru jasnego motywu i zgodnego z systemem, z pominięciem ciemnego jest niepotrzebnym i irytującym ograniczeniem.

PS I jeszcze mi ocenzurowało nazwy innych sklepów, podając informację że w wiadomości znajduje się "nieprawidłowy HTML". Ta strona to jedno wielkie XD

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0