anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto, brak odpowiedzi

KamilRoblox19
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Od 15 dni kontaktuje sie z allegro w sprawie odblokowania konta jednak nie dostaje odpowiedzi. Moja sprawa od 8 dni jest niby przekazana do dzialu ktory sie tym zajmuje i dalej nic. Prosze o odblokowanie konta poniewaz za 14 dni moje konto bedzie calkowicie zablokowane a oferty usuniety. Narazie nie moge tylko wystawiac. Nie dostaje odpowiedzi na maila i zaczyna sie to robic zabawne. Blokada zostala nalozona przez spor ktorego nie zauwazylem jednak zwrocilem pieniadze a spor zostal zakonczony. Prosze mi pomoc poniewaz nie mam zamiaru czekac 14 dni do calkowitej blokady.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

maxr01
#17 Koryfeusz#

Zgłoś reklamację w stosownym temacie.

Do 14 dni Allegro musi się do niej ustosunkować - albo rozpatrzyć pozytywnie, albo odrzucić.

Jak w tym terminie nie podejmie decyzji - to w świetle prawa reklamacja zostaje rozpatrzona pozytywnie.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów