Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny dzień mam zablokowane konto, niby ze względu na bezpieczeństwo i miałem wysłać zdjęcia swoje i dokumentu (nie wiem jaki to ma sens? może ja się nie znam ale wydaje mi się że chwalenie się zdjęciami dowodu niekoniecznie podnosi bezpieczeństwo...). W każdym razie już wysłałem bo podobno bez tego nic by nie zrobiono. Tylko że... i tak nic nie zrobiono. Na ten moment wygląda to tak że wysłałem zdjęcia po nic bo i tak nic nie mogę kupić. Czy ktoś może miał podobną sytuację? Bo z tego co kojarzę to ludzie normalnie mogą przez allegro kupować bez wysyłania dowodu. Widziałem też wpisy innych i mieli w miarę szybko odblokowane bez żadnych zdjęć. I takie coś bym jeszcze mógł uznać za bezpieczeństwo, ale nie to co się dzieje u mnie teraz.
Może moderator pomoże, chociaż wcześniej było info ze tez niewiele mogą - więc chyba nikt nie może. W takim razie nie rozumiem po co blokować jak potem ciężko jest to ogarnąć? Było info żeby czekać, tylko że ciężko czekać jak tak naprawdę nie wiadomo kto robi coś z moimi zdjęciami - bo jak widać konta nie odblokowuje. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zdjęcia kupujący? zdjęcia potrzebne dowodu do weryfikacji wypłat, a pewny jesteś że to z Allegro i ma związek z zakupami?
@LEW433 no właśnie tylko kupuję, absolutnie 0 ogłoszeń nawet że coś bym chciał sprzedawać albo wypłacać. Na czacie mi potwierdzaja że to niby allegro, ale sami nie wiedzą po co im to.
To nie jest spotykane żeby kupujący wysłali zdjęcia dowodu osobistego, poprosimy moderację o wyjaśnienie: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:115278600 Przykro mi, ale na forum nie jesteśmy w stanie pomóc Ci w sprawie zablokowanego konta. Twoje zgłoszenie mailowe, jest już przekazane do zespołu zajmującego się blokadami, żeby zweryfikować Twój przypadek - otrzymasz odpowiedź w wiadomości mailowej, dlatego proszę Cię o cierpliwość i niepowielanie wątków.
@Sa_nova Odpowiedzi otrzymuje - tylko ze w ogóle nie takie które mogłyby pomóc w sprawie. A to zdjęcie źle (chociaż wysłane dokładnie to o kazali), a to jeszcze muszę dopisać datę. Więc jeżeli na forum nie możecie pomóc - to ja rozumiem, ale jeśli mailowo też nie pomagają - to w takiej sytuacji nie wiem co mam zrobić. Plus tak jak wspomniane wyżej - dlaczego w ogóle muszę to wysyłać, skoro nic nie sprzedaje, nic nie wypłacam ani nawet nie mam takiego zamiaru? Na to pytanie też nikt nie odpowiada, a jest dosyć ważne.
Jeżeli chodzi o wątki to zapewniam że nie chce ich powielać, ale jeżeli nikt nie pomaga to robię co mogę. Jak się sprawa wyjaśni to nie będzie już żadnych wpisów z mojej strony tylko samo korzystanie z allegro, czyli to co od początku chciałem robić.
@Client:115278600 rozumiem, że zależy Tobie na szybkim rozwiązaniu sprawy. Wszelkie kwestie związane z blokadą możesz wyjaśnić wyłącznie z działem bezpieczeństwa, dlatego jeżeli coś wymaga doprecyzowania - skieruj proszę Twoje pytania w kontynuacji zgłoszenia, pomoże to zachować ciągłość korespondencji.