anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto

pazurkioslo
#7 Wielbiciel#

Witam jestem użytkownikiem Allegro od ponad 7 lat. Pierwszy raz od lat  wystawiłam coś na sprzedaż, Allegro zablokowało moje konto i napisali ze moje konto jest powiązane z innymi kontami na Allegro na które zostały nałożone sankcje i odblokują mi dopiero jak tamte konta sie z nimi skontaktują. Zablokowali mi wypłatę środków na prawie tysiąc złoty. To jakis absurd !!! Jestem wściekła i zażenowana. Czy ktoś coś mi doradzi ? Nie mam żadnych innych kont ! Co jeżeli tamte konta się nie skontaktują z nimi? Nie odblokują mi konta i nie oddadzą moich peiniadzy ?! Bo przecież rozliczyłam się z nimi a jak chciałam wypłacić swoje pieniądze dosualam blokadę. Śmiech na sali 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@pazurkioslo Żeby konto mogło zostać odblokowane, musisz się zastosować do otrzymanych wskazówek. Nie ma innej możliwości.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

pazurkioslo
#7 Wielbiciel#

czyli rozumiem ze okradli mnie na 800 zl ponad i mam czekac az jakies inne konta sie z nimi skontaktuja. Przez 7 lat jakos nie bylam powazana z innymi kontami a nagle jak chce wyplacic swoje pieniadze po rozluczeniu sie z nimi juz jestem powiazana z jakimis kontami. Absurd 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Za sprzedaż pierwszego przedmiotu od razu ban? Jak argumentują i z kim niby jesteś powiązana?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@pazurkioslo Blokady i powiązania kont są niekiedy absurdalne - nie raz widzieliśmy to na forum - ale zdarza się, że np. ktoś z domowników lub partner/partnerka na tych samych danych adresowych podanych w allegro ma nieopłacone rachunki wobec allegro i wtedy właśnie dzieją się takie rzeczy.

oznacz moderatorów

pazurkioslo
#7 Wielbiciel#

pytalam w rodzinie nikt nie ma. Badz nie pamieta, czy jest jakis sposob na mimo to odzyskanie konta i moich pieniedzy ? oni podali mi 2 konta z ktorymi niby jestem powiazana i 1 raz w zyciu slysze o takich kontach. 

oznacz moderatorów

mix-mce
#14 Krzewiciel#

@pazurkioslo zawsze jest opcja że gdzieś kiedyś był jakiś wyciek danych i ktoś założył konta na Twój adres, coś sprzedał, nie zapłacił prowizji i stąd blokada.

oznacz moderatorów