Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jestem kupującym na Allegro. Zostało mi zablokowane konto i nie wiem z jakiego powodu. Nie otrzymałam od Allegro żadnej informacji wyjaśniającej. Napisałam maila i po 24 godzinach nie dostałam odpowiedzi. Niestety nie mam możliwości kontaktu przez Messengera ani Whatsappa a normalny chat chyba nie jest już dostępny. Czy ktoś może miał podobną sytuację?
@arletka27 Nie wysyłaj już nowych wiadomości przez formularz. Wkrótce otrzymasz odpowiedź. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Ile jeszcze mam czekać? Nie mogę nic kupić, a przecież nie było żadnego powodu żeby moje konto zostało zablokowane.
@arletka27 nie blokujemy kont bez powodów, ale szczegóły otrzymasz w odpowiedzi od działu bezpieczeństwa, dlatego poczekaj proszę cierpliwie. Powtórzę także prośbę Natalii, abyś nie wysyłała kolejnych zgłoszeń, bo nie przyspieszy to czasu odpowiedzi.
Już poznałam ten powód, jest śmieszny. Za dużo zwracam, przecież mogę, bo takie prawo daje mi ustawa. Jak coś mi się nie podoba, albo źle leży, jest za duże albo za małe, to dlaczego mam to zatrzymać?
@arletka27 To wystarczający powód by ograniczyć zakupy bo chyba nie zdajesz sobie sprawy że każdy zwracany przedmiot przynosi straty tak sprzedawcy jak i allegro. Lepiej kupować po dobrym zastanowieniu ,sprawdzeniu opinii o sprzedawcy czy towarze i dopiero decydować się na zakup . Osobiście przez prawie 20 lat nic nie musiałem zwracać.
Takie moje prawo przy zakupach na odległość. Jeśli sprzedający nie chce żebym u niego kupowała, to niech sobie mnie zablokuje, ale allegro nie ma takiego prawa. Gratulacje, że nie musisz zwracać. Przy zakupie ubrań opinia o sprzedawcy i towarze jest bezużyteczna. Jak mi nie pasuje to zwracam, pretensje do ustawodawcy.