Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowali mi konto jak skontaktować sie z odpowiednią osobą aby mi te konto odblokowali niby naruszenie 2.10 dla mnie jest to bezpodstawne jestem z nimi od 13 lat nie odpisują na e-maile i tu takie cyrki
Należy odpisać na e-mail o zablokowaniu konta i czekać na odpowiedź. Czekać oznacza dotąd aż odpiszą.
Mam podobną sytuację. W mailu informującym o zablokowaniu wyraźnie napisano aby na niego nie odpisywać! Podano link, który prowadzi do "reklamacji", gdzie polem obowiązkowym jest numer oferty. Moja sprawa nie miała nic wspólnego z kupnem/sprzedażą więc numeru oferty nie mogę podać...😟
Ok, sorka, nie chciałem wprowadzać w błąd. Allegro tak buduje system kontaktu aby to było wygodne dla nich, nie dla nas.
Napisz ticket i spróbuj pominąć nr oferty.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt
a może spróbuj z tego linku
Jakoś udało mi się odnaleźć odpowiedni link i wysłałem wiadomość.
Tak czy inaczej - dzięki za pomoc!
Po 22 latach kiepsko by było stracić konto.
@kamyk21925 kwestię blokady swojego konta możesz wyjaśnić wyłącznie mailowo w korespondencji, którą już z nami prowadzisz, czyli 53634625.
Okej ale od dłuższego czasu proboje to wyjaśnić i nikt mi nie odpisuje
A smart jest bezużyteczny dostęp do kumpetra w domu mam tylko ja takze dla mnie naruszenie 2.10 jest bezpodstawne
@kamyk21925 widzę, że wysłaliśmy odpowiedź na Twoje zgłoszenie dnia 25 sierpnia - sprawdź proszę na skrzynce mailowej wiadomość o tytule "odpowiedź na zgłoszenie nr "53634625"".
I wiadomo co dalej z moim kontem? możecie mi chociaż w mailu napisać co to za osoba przez którą moje konto zostało zablokowane ? Bo wysyłając mi numer id nie wiele mi to daje bo nawet nie wiem jaki jest mój
@kamyk21925 25.08 przesłaliśmy do Ciebie wiadomość mailową z loginem konta powiązanego z Twoim. Zapoznaj się z tą wiadomością.
Z tej wiadomości nie wiele rozumiem gdyby bylo napisane imię i nazwisko osoby napewno bylo by łatwiej skoro powiązane jest to z moim kontem to oświadczenie które wcześniej wam wysłałem powinno wystarczyć
Co to jest naruszenie 2.10 ?
https://allegro.pl/regulamin?srsltid=AfmBOool0kDPeH_jVPooFeajiy_G8REijyMYVeeHQ3wSbUzFwUr39pQx
2.10.
Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać Konta innym osobom, z wyjątkiem udostępnienia Konta Firma osobom należycie umocowanym przez Użytkownika do działania w jego imieniu.
OK. Jasne i zrozumiałe, jednak...
Wyobraź sobie taką sytuację: Jaś i Małgosia są małżeństwem. Jaś ma konto na Allegro, Małgosia też - oboje jeszcze sprzed ślubu. Mieszkają razem. Czy zatem Małgosia nie może skorzystać z konta męża swego Jasia aby nabyć szampon i żel do prania? Z dowolnego powodu - choćby dlatego, że mąż Jaś ma włączone szybkie logowanie/zapis hasła w przeglądarce.
@pawelm11xz Nie wiem, czy to bezpieczne. Bo jak Małgosia cichaczem nabędzie z konta Jasia (oprócz szamponu i żelu do prania) w nikczemnym celu belladonnę? Był na AG niedawno taki ciekawy wątek 🤣