anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto

kamyk21925
#7 Wielbiciel

Zablokowali mi konto jak skontaktować sie z odpowiednią osobą aby mi te konto odblokowali niby naruszenie 2.10 dla mnie jest to bezpodstawne jestem z nimi od 13 lat nie odpisują na e-maile i tu takie cyrki

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kamyk21925 

Należy odpisać na e-mail o zablokowaniu konta i czekać na odpowiedź. Czekać oznacza dotąd aż odpiszą.

oznacz moderatorów

pawelm11xz
#9 Pomysłodawca

Mam podobną sytuację. W mailu informującym o zablokowaniu wyraźnie napisano aby na niego nie odpisywać! Podano link, który prowadzi do "reklamacji", gdzie polem obowiązkowym jest numer oferty. Moja sprawa nie miała nic wspólnego z kupnem/sprzedażą więc numeru oferty nie mogę podać...😟

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@pawelm11xz 

Ok, sorka, nie chciałem wprowadzać w błąd. Allegro tak buduje system kontaktu aby to było wygodne dla nich, nie dla nas.

Napisz ticket i spróbuj pominąć nr oferty.

https://allegro.pl/pomoc/kontakt

a może spróbuj z tego linku

https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8b463d9b-b539-4537-a631-a4b68c62582e&subjectId=43b3e84c-8...

oznacz moderatorów

pawelm11xz
#9 Pomysłodawca

Jakoś udało mi się odnaleźć odpowiedni link i wysłałem wiadomość.

Tak czy inaczej - dzięki za pomoc!

Po 22 latach kiepsko by było stracić konto.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kamyk21925 kwestię blokady swojego konta możesz wyjaśnić wyłącznie mailowo w korespondencji, którą już z nami prowadzisz, czyli 53634625. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamyk21925
#7 Wielbiciel

Okej ale od dłuższego czasu proboje to wyjaśnić i nikt mi nie odpisuje 

A smart jest bezużyteczny dostęp do kumpetra w domu mam tylko ja takze dla mnie naruszenie 2.10 jest bezpodstawne 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kamyk21925 widzę, że wysłaliśmy odpowiedź na Twoje zgłoszenie dnia 25 sierpnia - sprawdź proszę na skrzynce mailowej wiadomość o tytule "odpowiedź na zgłoszenie nr "53634625"". 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamyk21925
#7 Wielbiciel

I wiadomo co dalej z moim kontem? możecie mi chociaż w mailu napisać co to za osoba przez którą moje konto zostało zablokowane ? Bo wysyłając mi numer id nie wiele mi to daje bo nawet nie wiem jaki jest mój 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@kamyk21925 25.08 przesłaliśmy do Ciebie wiadomość mailową z loginem konta powiązanego z Twoim. Zapoznaj się z tą wiadomością. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kamyk21925
#7 Wielbiciel

Z tej wiadomości nie wiele rozumiem gdyby bylo napisane imię i nazwisko osoby napewno bylo by łatwiej skoro powiązane jest to z moim kontem to oświadczenie które wcześniej wam wysłałem powinno wystarczyć 

oznacz moderatorów

jabollus
#11 Animator

Co to jest naruszenie 2.10 ?

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jabollus 

https://allegro.pl/regulamin?srsltid=AfmBOool0kDPeH_jVPooFeajiy_G8REijyMYVeeHQ3wSbUzFwUr39pQx

2.10.

Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać Konta innym osobom, z wyjątkiem udostępnienia Konta Firma osobom należycie umocowanym przez Użytkownika do działania w jego imieniu.

oznacz moderatorów

pawelm11xz
#9 Pomysłodawca

OK. Jasne i zrozumiałe, jednak...

Wyobraź sobie taką sytuację: Jaś i Małgosia są małżeństwem. Jaś ma konto na Allegro, Małgosia też - oboje jeszcze sprzed ślubu. Mieszkają razem. Czy zatem Małgosia nie może skorzystać z konta męża swego Jasia aby nabyć szampon i żel do prania? Z dowolnego powodu - choćby dlatego, że mąż Jaś ma włączone szybkie logowanie/zapis hasła w przeglądarce.

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@pawelm11xz Nie wiem, czy to bezpieczne. Bo jak Małgosia cichaczem nabędzie z konta Jasia  (oprócz szamponu i żelu do prania) w nikczemnym celu belladonnę? Był na AG niedawno taki ciekawy wątek 🤣

oznacz moderatorów