Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry wczoraj zablokowali mi nie słusznie konto. Dziś chciałam zrobić zakupy i nie mogę ? Czy jest szansa na odblokowanie czy muszę pożegnać się z allegro ? Kontakt z allegro zerowy nikt nie odpowiada na meila
Z jakiego powodu ta blokada?
Reklamuje ekspres do kawy bo przecieka od spodu do tego stopnia że zniszczył mi blat . Od rana pisałam że paczka stoi pod drzwiami czekając na odbiór kuriera a po południu dostałam blokadę
Zepsuty ekspres do kawy raczej nie jest powodem blokady konta.
Co napisali w mailu odnośnie blokady?
Dzień dobry,
zawiesiliśmy Twoje konto na podstawie art 2.12oraz 10.1 Regulaminu Allegro. Mamy uzasadnione obawy dotyczące bezpieczeństwa konta lub zawieranych transakcji.
Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.
Ten e-mail został wysłany automatycznie przez serwis Allegro. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z Administratorami Allegro za pomocą odnośnika do formularza kontaktowego: Formularz kontaktowy
Wygląda jak mail, który się dostaje po wystawieniu za dobrej elektroniki typu smarwatch, fonek, ewentualnie Lego.
@31018070 Tę kwestię wyjaśnisz wyłącznie z działem bezpieczeństwa drogą mailową. Proszę, nie otwieraj kolejnych zgłoszeń, ponieważ to niczego nie przyśpieszy, a wprowadza jedynie zamieszanie.