Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam zablokowane konto na allegro za wystawienie telefonu na 45 dni czy moje konto zostanie odblokowane czy muszę zalozyc nowe ?
Jak masz blokadę i założysz nowe na swoje dane to też Ci mogą je zablokować . Rozmawiaj z Działem bezpieczeństwa ,oni blokują i tylko oni mogą zdjąć blokadę.
Jak się z nimi skontaktować ?
Nie zostanie odblokowane, sprawę musisz wyjaśnić sprawę z działem bezpieki:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f... a nie założysz kolejnego konta do sprzedaży- zablokują każde.
Proszą mnie o wysłanie zdjęcia dowodu osobistego tylko gdzie ja mam to wysłać i jak ?
Dlaczego nie ma jakiegoś numeru telefonu lub email żeby się skontaktować i wyjaśnić sprawę ?
@czynsiok1995 Tu nie ma wcale kontaktu w taki sposób, możesz w niektórych sprawach zamówić rozmowę telefoniczną.
Jak mogę zamówić ?
@czynsiok1995 W formularzu kontaktowym przy formie kontaktu możesz wybrać zamówienie rozmowy - ale to Ci nic nie da bo jedyne co Ci powiedzą to to, że musisz zrobić to o co poprosili Cię w wiadomości mailowej - czyli wysłać zdjęcia dowodu.
@komis-bell ok rozumiem ale gdzie ja mam in to wysłać jak nie mam żadnego formularza ani meila ?
@LEW433 jak mogę zamówić rozmowę telefoniczną ?
@czynsiok1995 Tak powinien być czat albo zamówienie rozmowy w tym formularzu, ale jak napisałem nie wszystkie tematy mają taką możliwość, może tu nie można.
@czynsiok1995 nie zamówisz rozmowy w tematyce blokady konta. Kontakt z działem bezpieczeństwa jest wyłącznie mailowy.
Nastaw się na to, że [edycja] może ci nie odblokować konta. Oni uznali, że jesteś potencjalnym oszustem, który będzie sprzedawał lewą elektronikę.
@czynsiok1995 Telefonicznie to zdjęcia dowodu raczej nie wyślesz, prawdopodobnie powinieneś wysłać zdjęcie jako załącznik, odpowiadając mailem na ich żądania.
Nie sądzę żebyś sobie telefonicznie z nimi pogadał, z tego co tutaj ludzie piszą to rozmowni oni raczej nie są.