anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane

Client:77863563
#7 Wielbiciel#

Mam zablokowane konto.  Jestem kupujacym i zablokowali mi konto bo się loguję z tego samego WiFi z pracy...I pracodawca nie opłacił allegro.  Dlaczego ja mam zablokowane swoje prywatne konto!!!

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

komis-bell
#21 Demiurg#

@msniezek to jak to w końcu jest?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:77863563 Cześć, ta sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji 34245047 i tam proszę ją kontynuuj. Wyłącznie Zespół Bezpieczeństwa Transakcji może zdjąć blokadę z Twojego konta.

Dodatkowo — żeby nie wzbudzać żadnych sensacji na forum, nie chodzi tutaj wyłącznie o logowanie z tego samego WiFi w pracy. W tym przypadku istnieją inne powiązania. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

To o co innego chodzi? Jestem poprostu wściekła na allegro że tak mnie potraktowali. Co ja jestem winna innego konta? I że ci mnie to niby interesuje co się dzieje na czyimś koncie...

oznacz moderatorów

krejzole
#14 Krzewiciel#

Powiem Ci że w tradycyjnym handlu wszystko jest o 30-40% tańsze niż na allegro. I jak mi się np. jakieś agd lub telefon zepsuje to nie mam problemu z odsyłaniem, naprawą. Ostatnio jak mi mikrofon w fonie na gwarancji wymieniali to dostałem nawet telefon zastępczy co bardzo mnie zadziwiło.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Naprawdę????

oznacz moderatorów

Vetinari
#10 Popularyzator#

@krejzole  czasem takie opowieści z mchu i paproci tu się pojawiają, ale jakoś nikt żadnego konkretnego przykładu jeszcze nie podał 😀 Nie wszystko na Allegro jest najtańsze, ale całkiem sporo rzeczy. A jeżeli jest różnica w cenie to rzędu 5-10%. Udowodnij, że nie mam racji.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Oczywiście każdy ma prawo i może kupować gdzie chce ale rzucanie że wszystko najdroższe, że wszytko złe, że wszystko naj, naj...to nic nie wnosi i nic nie oznacza.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Na allegro kupuję z wygody przede wszystkim bo nie lubię latać po sklepach 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ale faktycznie nie dowiedziałam się niczego konkretnego...

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@krejzole nie wiem gdzie są te niższe o 30-40% ceny, jak czegoś szukam poza allegro to zazwyczaj jest drożej, albo w najlepszym wypadku ta sama cena.

oznacz moderatorów

majster_man
#14 Krzewiciel#

Możesz przecież kupować w dowolnym innym sklepie.

oznacz moderatorów