Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc w kwestii , kwoty zaległości . Ja nic nie wystawiałem i nikomu nic nie jestem dłużny .
Proszę o telefon [edycja] , sprawę chcę zgłosić na policje
Pisz przez formularz kontaktowy do allegro a nie podajesz na forum publicznym swój nr telefonu
@az1rael Mogłeś wkleić link do tego formularza kontaktowego. Mogłeś przywołać swoje koleżanki moderatorki. Mogłeś rzeczywiście pomóc, ale zamiast tego wybrałeś "pomoc" w stylu demiurga. Brawo, jesteś zwycięzcą.
@Client:139032843 sam też mogłeś zrobić to samo, ba nawet mogłeś nie wylecieć z forum za pyskowanie wtedy byś mógł pomagać nawet w stylu demiurga ale wolisz zaczepiać w stylu no name'a. Brawo ty jesteś zwycięzcą plebiscytu na najbardziej bezużytecznego użytkownika forum.
No to dawaj na tą policję, po co ten numer tu podajesz, to jest forum!!
Człowiek poprosił o pomoc. Jest zagubiony, nie może odnaleźć odpowiedniego formularza ani przycisku do przywołania moderatorów, ale ma telefon. Jedynym jego błędem było poproszenie o pomoc tzw. demiurgów - a jak wiadomo, od was żadnej sensownej pomocy spodziewać się nie można.
@Client:139032843 a jak mamy mu pomóc w tej sprawie🤔, przecież tutaj nawet dziewczyny nic nie pomogą, jedyne co mogą zrobić, to usunąć numer telefonu i pokierować
@KOGIEL_T napisał(a):@Client:139032843 a jak mamy mu pomóc w tej sprawie🤔
Skoro nie możesz pomóc, to lepiej byłoby milczeć, niż robić z siebie... demiurga.
@KOGIEL_T napisał(a):pokierować TUTAJ
Widzisz? Jak chcesz, to potrafisz.
@Client:139032843 no straszne najlepiej zrobić z autora posta minoga intelektualnego bo jakiś no name musi mu imputować że nie potrafi sobie w google wpisać "formularz kontaktowy allegro" i kliknąć w 1 link od góry. On musi mieć link bo inaczej sie nie odnajdzie i z policją będzie szukał czy go allegro nie oszukało. Śmieszny jesteś idź do cyrku zarabiać tam się zrealizujesz.
@az1rael napisał(a):@Client:139032843 no straszne najlepiej zrobić z autora posta minoga intelektualnego bo jakiś no name musi mu imputować że nie potrafi sobie w google wpisać "formularz kontaktowy allegro" i kliknąć w 1 link od góry. On musi mieć link bo inaczej sie nie odnajdzie i z policją będzie szukał czy go allegro nie oszukało. Śmieszny jesteś idź do cyrku zarabiać tam się zrealizujesz.
Napisałem "lepiej byłoby milczeć, niż robić z siebie... demiurga"? Miałem na myśli "lepiej byłoby milczeć, niż robić z siebie... az1raela".
@az1rael Wrócił ???
Kim naprawdę są trolle internetowe?
>>> osoby z negatywnymi cechami charakteru, które uznają troling za świetną aktywność internetową.
>>> sadyści, dla których dyskurs publiczny jest prawdziwym placem zabaw.
@Client:139032843 Jak zwykle próbujesz odwrócić kota ogonem > doskonale wiesz, że nie chodzi o @az1rael > inni też wiedzą o kim napisałem > a ty jak zwykle czołgasz się przy stopach "istot wyższych" i usiłujesz gryźć po kostkach > [edycja] > kończę pisanie z tobą.
@Ziolko39 napisał(a):@Client:139032843 > "idź czarny transkontynentalny trollu i nie grzesz więcej > odpuszczam ci chaberku" > kończę pisanie z tobą.
Tego właśnie potrzebowałem do mojej sprawy z msniezkiem. Dostarczyłeś mi argumentów.
@Client:139032843 "Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię je**ł, bo to mezalians byłby dla psa". Julian Tuwim
@Ziolko39 napisał(a):@Client:139032843 "Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię je**ł, bo to mezalians byłby dla psa". Julian Tuwim
@Ziolko39 Długo jeszcze będziesz "kończyć to pisanie"?
@msniezek Napisz mi to sam zamiast wysługiwać się hejterem. Myślisz, że nie wiem, kto mu dyktuje te teksty? Myślisz, że nie wiem, kto kazał zastępować słowo żyd żydowskim nazwiskiem Chaber, a słowo transseksualny słowem transkontynentalny ? Masz wszystkich czytelników tego forum za іdіotów?
Czy Ty naprawdę myślisz, że Rada Ekspertów ds. Treści Kontrowersyjnych i Twój szef nie dowiedzą się, co Ty tu ze swoimi kumplami wyprawiasz?
Jasne, może nie brzmi to przyjaźnie ale my już wiemy że z tego nic nie będzie. Sprawdź za jakiś czas czy użytkownik który napisał topic jeszcze się w nim pojawi.
@serwis-texas napisał(a):Jasne, może nie brzmi to przyjaźnie...
Rzeczywiście, nie jesteście zbyt przyjaźni. W najlepszym razie reagujecie pasywną agresją. A powinno tak:
"Daj się lubić
Będziemy się cieszyć, jeśli prowadzone przez Ciebie dyskusje będą wzbudzać emocje, które są motywacją do kontynuowania rozmowy. Chcielibyśmy, żeby były one przede wszystkim pozytywne..."
@Client:139032843 jak cytujesz @msniezek , to podpisuj czyj to tekst, bo nie wszyscy wiedzą skąd pochodzi😉
Kontynuując dopowiem " Nie jesteśmy jednak naiwni i wiemy, że kontakt z innymi ludźmi może budzić również negatywne uczucia."
To takie pomarańczowe "Daj się lubić" na początku cytatu to jest link (odnośnik, odsyłacz). Ty pewnie łapiesz, inni cóż... Innych nie wyedukuję.
@KOGIEL_T napisał(a):Kontynuując dopowiem " Nie jesteśmy jednak naiwni i wiemy, że kontakt z innymi ludźmi może budzić również negatywne uczucia."
A co tam dalej jest? A tak: "Na cokolwiek się zdecydujesz, będzie to lepsze niż zamieszczanie nienawistnych postów w Społeczności."
BTW: Wiesz, dlaczego msniezek ukrył WSZYSTKIE wpisy @LEW433 sprzed kwietnia 2022 roku? Bo ja wiem. 😉