Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałam inne mleko niż zamówiłam ale z rozpędu chcąc zrobić je dziecku nie zauważyłam ze na opakowaniu jest 2 a nie 3
co w tej sytuacji ?
Złóż reklamację.
Złożyłam reklamacje
w sensie napisałam do Sprzedawcy ze nie takie wyslal
zastanawia mnie czy może mnie olać bo otworzyłam mleko
Nie, nie może olać.
@Exitos_ES nie wiem jak to wygląda prawnie, wadę można było zauważyć bez otwierania, to tak samo jak by dostać inny smak, wypić czy zjeść i na koniec napisać reklamację że to nie ten smak 😄
towar został otwarty ale nie użyty
@Exitos_ES I jak otwarte chcesz na przykład odesłać?
Ja nie potrzebuje takich kretyńskich komentarzy serio.
jak nie masz nic pomocnego do napisania to odpuść sobie. Wiadome jest to, ze otwartego tym bardziej mleka dziecka nie oddam.
@Exitos_ES Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi. Na koncie, z którego piszesz nie widzę zakupu mleka modyfikowanego.
zalogowało mnie na konto firmowe
dlatego ni widać
@Exitos_ES Rozwiń proszę szczegóły zakupu i podaj numer zamówienia. Na zrzucie ekranu niestety nie ma informacji, z jakiego konta został wykonany zakup, a bez tego nic nie zrobię. 🙂
d79a5b00-5bf0-11ee-9400-3324d1c6970f
@Exitos_ES Dziękuję! Już konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 🙂
Dziękuje
@Exitos_ES Wracam do Ciebie z odpowiedzią! 🙂 Otrzymałam informację, że masz prawo do złożenia reklamacji do 2 lat od daty wydania produktu, niezależnie od tego czy został otwarty, czy nie. W reklamacji koniecznie opisz wadę produktu (niewłaściwy produkt) oraz roszczenie reklamacyjne.