Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam za pośrednictwem allegro karta visa za przedmiot, którego nie ma, co z pieniędzmi?
Juz minęło 24 h od korespondencji ze sprzedającą, za pośrednictwem allegro, czy to nie wystarczy?
W tej sytuacji, jeśli już minęło 14 dni od zakupu, wypełnij wniosek do POK; https://allegro.pl/program-ochrony-kupujacych/wybor-zamowienia To otrzeźwi wszystkich, sprzedawcę i Allegro. Jeśli nie minęło 14 dni, odczekaj i złóż wniosek.
@Ulasantorek, Dyskusja, a korespondencja ze Sprzedającą to dwie różne sprawy. Widzę, że nie założyłaś Sprzedającej Dyskusji, więc przypomnę, że możesz to zrobić zgodnie ze wskazówkami z tego linku.
@Ulasantorek W przypadku allegro lokalnie sprzedająca nie ma możliwości zwrotu na konto, z którego przyszła wpłata. Musisz jej wysłać nr konta do zwrotu.
Sprzedająca o nic nie pyta milczy
@Ulasantorek, widzę, że założyłaś Sprzedającej Dyskusję i prosi ona tam o dane do przelewu. 🙂
Nadal nie ma przelewu zwrotnego
@Ulasantorek jeżeli przelewu nie będzie na Twoim koncie, a Sprzedająca nie odpisze na Twoją wiadomość w ciągu 24h poproś proszę w dyskusji o pomoc Pracownika Allegro, wówczas poprosimy o załączenie potwierdzenia wykonania przelewu.
Nie w temacie aczkolwiek związanym, wcześniej za zakupy na allegro miałam opcję zapłaty przy odbiorze, nie było problemów, obecnie muszę płacić z góry, gdyby opcja płatności przy odbiorze, żadna ze stron - kupujący czy sprzedający nie miałaby problemu, pozatym nie każdy posiada konto bankowe i jeszcze nie musi, to taka sugestia by powrócić do starego, nie wszystko co nowe jest dobre, raczej niekoniecznie.
@Ulasantorek Sprzedawcy coraz częściej nie oferują tej opcji dostawy za pobraniem, są duże problemy z odbiorem przez kupujących i paczka wraca.
Ale czy lepiej pobranie ?, jak mam zblokowane środki pieniężne i oczywiście ponosze koszty bankowe i nie mogę skorzystać już z okazji, którą miałam w trakcie, a miałam, w sądzie musiałabym, tylko po co?